Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés. Többször...

Császármetszés. Többször megkaptam a barátnőmtől, h én nem szültem, hanem kivették belőlem, mert császárra volt szükség. Miért gondolkodik így néhány ember, h a császárosok nem szülnek és nem szenvedne?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 17:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy gondolom, mint valamelyik válaszoló:

Nem kell foglalkozni azokkal akik lenéznek, főleg azokkal, akik még nem is szűltek...Ezt csak te magad tudod, ez a te saját élményed. Nem zavarhatja meg senki sem a te saját gondolataidat. Nem szabad túl büszkének lenned, és akkor nem hat rád ez a bizonyos lenézés. Én így tennék a ti helyetekbe, nem tudom, hogy mit kell versenyezni, hogy kinek fáj jobban, ki szenvedett jobban a gyerekért. Szűltél és kész! A császár is szűlés! Akkor is egy életnek adsz életet! Nem?!

2013. nov. 20. 18:47
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs azzal semmi probléma, ha a barátnődnek más a véleménye. Szerinte nem szültél. Ennyi. Szerinted meg szültél, császárral.

Nem baj az, ha az emberek véleménye eltérő. Az viszont már nem mindegy, hogy az eltérő véleményt mikor és milyen formában mondjuk el.

2013. nov. 21. 13:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Üzenem a barátnődnek, hogy 20 órát vajúdtam, és mégis császároztak és igeneis szültem. Lehet hogy csak kivették, de egy friss császárseb sem kellemesebb, mint a gátseb.
2014. febr. 25. 22:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Buták.
2014. ápr. 18. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!