Fogadott orvosnak milyen formában adtátok a pénzt?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak egy borítékba tettétek, esetleg egy ajándékos tasakba valamivel, .....?
Mit írtatok mellé/rá/hozzá?
2013. nov. 19. 10:14
11/14 A kérdező kommentje:
Nálunk is az volt tervben, hogy még a kórházi tartózkodás alatt átadjuk a pénzt. De koraszülésem volt, a kislányomat azonnal el is vitte a koraszülött mentő másik városba, és amikor engem 2 nap múlva utána engedtek az orvosom bent volt a műtőbe. Eszem ágában sem volt várni rá, siettem a babám után.
2013. nov. 19. 14:11
12/14 anonim válasza:
Ne viccelj, az asszisztense is látott ilyet már pár százszor. Ez a "szülés ára", ez teljesen normális.
13/14 anonim válasza:
Mivel császárral végződött a szülésem így a műtét után az őrzőben a férjem adta neki oda a pénzt egy borítékban.
Nem ciki odaadni neki.Én nemrég voltam uh-n a kórházban a dokimnál és mivel soron kívül behívott megháláltam,még meg is köszönte az asszisztens oda sem nézett.
14/14 anonim válasza:
"Valszeg szüléskor is csak egy boríték lesz."
Képzelem az arcát, amikor csak egy borítékot kap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!