Mennyi időt töltött veled a szülés közben a fogadott orvosod?
nagyon jó betege voltam a dokimnak :) megindultak a fájások, bementem a kórházba délelőtt, neki pont rendelési ideje volt, tágulgattam, fájogattm, de elég jól éreztem magam, dumálgattam, nevetgéltem :) szóval buli volt :) aztán jöttek a tolók, akkor már a szülésznő rám-rám kukkantott, mire elérkezett a "kemény" rész, megérkezett a dokim is, és 30 perc alatt lezavartuk a dolgot :)
nekem akkor volt ott a dokim, mikor kellett, de velem jól járt, én tök gyors voltam :) amúgy ha bármi baj lett volna, ő ott lett volna, sőt, ha 20 órát szenvedek, akkor 20 órát lett volna ott.
több ismerősöm szült nála, jó a referenciája, szóval én nem bíztam a véletlenre.
Nem volt végig mellettem, sőt, de amikor szükség volt rá akkor ott volt... szerintem ez a lényeg!
Amúgy én nem bántam, hogy nem gubbasztott ott mellettem, hanem kettesben lehettünk a párommal a vajúdás nagy része alatt.
Első szülésnél a dokim későn szólt, hogy már nem vállal szülést (gerincsérve miatt), akinek meg átadott, ő elment síelni. Már azt hittem ügyeletesnél szülök, mikor szóltak a szülésznők, hogy csak felhívták az alap dokimat és bejön hozzám. Mivel aznap nem volt ügyeletben, ezért szinte végig mellettem volt, felült az ágy szélére és beszélgettünk a fájások között.
Második szülésemnél ez a doki már külföldön dolgozott, az új orvosomat csak akkor hívták, mikor 3 ujjnyira tágultam,akkor sem sietett, még elment kutyát sétáltatni, mikortól beért kétszer rám nézett, konkrétan csak a kitolásnál volt jelen. A bent töltött napokban sem volt túl aktív. A 6 hetes vizsgálatra sem hozzá mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!