Mennyi időt töltött veled a szülés közben a fogadott orvosod?
4!
Nekem pl azert volt ra szükségem, mert egyedül voltam. Apuka lelépett nem sokkal a szules elott, igy eléggé ki voltam idegileg. Jol esett a támogatása es a társasága is. Ha nincs ott, akkor egyedül lettem volna egész ido alatt, eselyes, hogy kiborultal volna. Igy tartotta bennem a lelket, szorakoztatott, vigasztalt. 2. voltam.
Kedves Utolsó! Persze, ez érthető... jó fej volt a dokid!
De akinél bent van apuka is? Ott miért kéne gubbasztani a dokinak is?
4-es
Köszönöm ezt a sok választ! Az én párom nem szeretne bejönni a szülésre, a vajúdásnál még nem tudja. Viszont én olyan ember vagyok, aki mindenkit elküld maga mellől, ha fáj valami. Persze tudom, ez más lesz. De nekem sosem adott erőt más társasága, nem tudom, hogy ebben a helyzetben hogy lesz. Biztos furán hangzik, de idegesít a tunyasága, hogy nem ért hozzá, nem tud segíteni, bármennyire akarja. Na az orvossal értelemszerűen más a helyzet.
Aztán lehet, hogy mindent máshogy látok majd a hajrában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!