Szülés után kötényes has eltüntethető?
Figyelt kérdés
4 hete szültem harmadik gyermekemet 4650 grammal született császárral. Elégé nagy hasam volt és híztam is sokat.Hát valami borzasztóan néz ki a hasam lehet ezzel valami kezdeni hát én ki vagyok elégé akadva hogy ez ilyen marad.2013. nov. 17. 17:15
1/3 anonim válasza:
Még csak 1 hónapja szültél, ráadásul császárral. Ne várj csodát ennyi idő alatt. Regenerálódnia kell a szervezetnek is, ami nem kevés idő. Pár hónap és változik, ami pedig marad letornázod amikor lehet. Legyél kicsit türelmesebb, még ha nehéz is.
2/3 anonim válasza:
A torna persze hasznos a plusz kilók és szebb tartás miatt, de ha vékony vagy és csak bőr és kötőszövet nyúlt ki, azon sajnos csak plasztikával lehet segíteni. Viszont még egy-másfél év múlva is magától (vagy tán gyorsítva testápolózással, pl. a shea-vaj használt nekem sokat) sokat fog javulni. Úgyhogy még azért ne keseredj el azon, amit most látsz, mert még biztos nem a végleges formád.
3/3 anonim válasza:
Nekem a kötényhasam sosem tünt el,pedig mindennap tornázom, a hasamat kivéve minden a régi. 5éve szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!