A hirtelen hízástól megnyúlt bőr popsin, csípőn vagy combon eltüntethető?
Figyelt kérdés
55 kilósan kezdtem a terhességem, mára már plussz 15 kiló tulajdonosa vagyok, ami viszonylag szépen eloszlik, de a napokban vettem észre, hogy egyes testrészeimen hirtelen nyúláskor keletkező hullámok vannak. Nektek volt ami ezt eltüntette? Persze gondolom majd a szülés utáni súlyvesztésnél lesz ez igazán látványos...2010. júl. 31. 13:23
1/7 anonim válasza:
Ha a csikokra gondolsz, akkor nem nagyon. Halvanyul majd idovel terhesseg utan, kerdes hogy mennyire rugalmas a borod, hogy kitagulas utan, hogy huzodik vissza.
2/7 anonim válasza:
Sajnos a striák nem fognak teljesen eltűnni soha, csupán elhalványodnak majd idővel. ezek a "hullámok", csíkok a kötőszövet hirtelen megnyúlásából, elszakadásából adódnak, mivel ezek soha nem állnak újra össze, így nem is tűnnek el teljesen :(( Itt találsz néhány tanácsot, egy próbát megér: [link]
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én 6 hónapja szültem, s már a terhességem alatt kenegettem magam mindenféle krémmel, mégis lettek a hasamon stríák. DE! Rátaláltam egy kezelére, az aromaterápiás testtekercselésre, ami nekem nagyon sokat segített! Valóban nem tűntek el a csíkok, de nekem annyira elhalványodtak, hogy egy lépésnyi távolságból szinte nem is látszanak. Még fognak halványodni is, de a bőröm simább is lett, ha csak végighúzom a kezem rajta, nem is érződik a "hullám"! Csak javasolni tudom, visszanyertem az önbizalmam! Reméelm tudtam segíteni!
4/7 anonim válasza:
A torna csodákra képes + én dörzsis kesztyűvel szoktam maszírozni. Nekem ez a kettő nagyon bevállt.
5/7 anonim válasza:
A csíkok nem tűnnek el teljesen soha, de halványíthatóak.Ha a bőröd nyúlt meg, nem a csíkokról beszélsz, na azon már csak a plasztika segít.:(
6/7 anonim válasza:
BABE stria elleni krémet használj rá. Picit drága (4.000.- forint volt itt Szegeden) de ez a legjobb és nekem szinte teljesen eltüntette.
7/7 anonim válasza:
Én minden féle drága és olcsó krémet is kipróbáltam már terhesség elejétől még sem tudtam elkerülni,..nagyon stírás volt a hasam..szülés után még egy évig vörös volt a színe majd halványodott gyöngyház színűre..tíz éve szültem..nyáron elmentem vákummasszásra , hihetetlen csodát tett..nem csak a kötény hasam tünt el tíz kezelés után hanem a stíráimat is lassan nagyítóval kell keresni..na azért ott vannak de látványos a javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!