Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen színű a magzatvíz...

Milyen színű a magzatvíz mikor elfolyik?

Figyelt kérdés
ÉS észre lehet venni ha csak szivárog?Hogyan?39hetes kismama..ha nem veszem észre pl..fürdés közben ,wczés közben akkor mi van???Lesznek fájások vagy ,hogy van ..bocsi a hülye kérdésért első babás vagyok de faros babával és fontos lenne...39hetes kismama
2008. júl. 10. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugi! Észre fogod venni, mert ha megreped a burok akkor nem csak fürdés vagy wc-zés közben fog szivárogni, hanem ha állsz,ülsz,fekszel, járkálsz, egy szóval folyamatosan. Elfolyni meg nem folyik el pár perc alatt több időbe telik. Az első babámnál elfolyt ez kb.4 órába telt, a másodiknál repedt ekkor folyamatosan még kitolásnál is éreztem hogy jön a magzatvíz. Jaj, és egyiknél sem volt fályásom az elsőt indították (burokrepedéstől számítva)7 óra után, a másodiknál 9 óra után kezdődtek a fályások és 4,5 óra alatt lett meg a pici fiam 35 hetesen. 10hetes baba anyukája
2008. júl. 10. 08:18
 2/7 anonim ***** válasza:
szintelen, picit rozsaszinü. ha zöldes akkor a baba már belekakilt.
2008. júl. 10. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó esetben szintelen. S ha hirtelen indul meg akkor akár el is önthet. Ezekután rohamléptekben fogysz szülni. Mert ilyenkor azonnal megin dul a kitolás.Én a másodikkal így jártam, még jó hogy a szülőszobára beértünk.
2008. júl. 10. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
De hogy fogsz rögtön megszülni,miután elfolyt. Nálam éjjel negyed 2kor folyt el és csak délelött 10kor kezdtem el fájdogálni. 12:15 kor meglettem a babánk. Bár lehet másnál máshogy történik nálunk így volt!
2008. júl. 10. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem színtelen volt, reggel fél 8kor kezdett folyni és este 7re lett meg a kislányom. Biztos, hogy tudni, érezni fogod ha elfolyik. De az is lehet, hogy fájásaid lesznek és nem lesz burokrepedés. Könnyű szülést és jó babázást!
2008. júl. 10. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Színtelen. Nem kell aggódnod, biztosan észre fogod venni. Én is féltem ettől, de az egyik ismerősömnek pont wc-zés közben folyt el és mondta, hogy tudta, hogy az már nem a pisi. Túl sok volt.:)

Nekem reggel 7-kor folyt el szintén egy nagy mennyiség. Du. 14:45-re született meg a fiam.:) 9 körül értünk a kórházba és még bőven volt idő előkészíteni meg minden.

Bár nincs két egyforma szülés...

Nyugi, minden rendben lesz! Szép szülést és jó babázást!!!

2008. júl. 10. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
KÖszönöm mindenkinek.Már biztos rájövök,mert mától befektettek-estétől..szval ott már jöhet minden.
2008. júl. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!