Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Szülésznő kérdés.

Figyelt kérdés
Egy ismerős ajánlott szülésznőt, vele mentem el hozzá 32 hetesen megbeszélni a dolgokat. Konkrétan rákérdeztem mennyibe fog ez nekem kerülni, a szülésznő nem mondott semmit, csak hogy beszéljem meg az ismerőssel. Megadta a tel. számát, bármikor hívhatom, 36héttől ő intézi majd az nst-ket. A lényeg az ismerös 50000 ft-ot mondott, nekem viszont ez soknak tűnik. Szerintetek mit csináljak? Vidéki klinika.
2013. nov. 15. 09:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó, talán tényleg igazad van,hogy ne csináljak belöle lelkiismereti kérdést, mert hajlamos vagyok rá. Szülés után majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok, mennyire leszek elégedett stb. és mennyire veszem igénybe a szolgáltatásait. :)

még egyszer köszi mindenkinek!

2013. nov. 15. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!