Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Szülésznő kérdés.

Figyelt kérdés
Egy ismerős ajánlott szülésznőt, vele mentem el hozzá 32 hetesen megbeszélni a dolgokat. Konkrétan rákérdeztem mennyibe fog ez nekem kerülni, a szülésznő nem mondott semmit, csak hogy beszéljem meg az ismerőssel. Megadta a tel. számát, bármikor hívhatom, 36héttől ő intézi majd az nst-ket. A lényeg az ismerös 50000 ft-ot mondott, nekem viszont ez soknak tűnik. Szerintetek mit csináljak? Vidéki klinika.
2013. nov. 15. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem sok, emellé még orvost is fogadsz?

Mondjuk ha éjjel-nappal hívhatod, amikor kérdésed van, márpedig a terhesség vége felé az ember mindenben a szülést látja... De 50e Ft csak a szülésznőnek?... Én sokallom.

2013. nov. 15. 09:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Én semmiképp nem választanám. Egyrészt, legyen valakinek pofája megmondani a saját tarifáját, másrészt szerintem nagyon sok az amit ő kér.
2013. nov. 15. 09:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok. Mi tavaly, szintén vidéken 25.000 forintot adtunk.
2013. nov. 15. 09:44
 4/11 A kérdező kommentje:
És az mondjuk gáz ha nem adok csak mondjuk 30-at? mert elvileg ő semmi konkrétat nem mondott. Vagy ne is szüljek nála? Orvosom egyébként nincs, második babánk és ez a pénz is megterhelő.
2013. nov. 15. 09:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg keress másikat.
2013. nov. 15. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem adnék ennyit semmiképp.
2013. nov. 15. 10:17
 7/11 anonim ***** válasza:
És úgy érzed, hogy szülésznőre szükséged van? (első voltam)
2013. nov. 15. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
A 30e már reálisabb.
2013. nov. 15. 11:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Szülésznöre is csak azért mert körzetileg másik kórházhoz tartozunk ahová sajnos a lányom nem jöhet be látogatni a picit vagyis mindketten nem lehetnek velem egyszerre, és csak biz. időben lehet látogatni. Én pedig ragaszkodom hozzá, hogy a lehető legtöbb időt ő is és a pici is velem legyen. Ha pedig nincs kapcsolatom a klinikán simán visszaküldenek a körzetibe hogy oda tartozom.
2013. nov. 15. 11:52
 10/11 Julie S ***** válasza:

Hát, mi 40e-t adtunk a szülésznőnek, mert ő az anyagiakra annyit mondott, hogy 40 az átlag, amit adni szoktak nekik, de mindenki annyit ad, amennyit gondol, amennyire elégedett, stb. Ha nagyon jól el lennénk eresztve anyagilag, akár 50e-t is szívesen adtam volna neki, de nem állunk annyira jól. Ez amúgy budapesti klinika volt.

Én a helyedben annyit adnék, ami nektek belefér. Ha 30, akkor 30. Ne csinálj ebből lelkiismereti ügyet. Ha mondott volna összeget, akkor azt illene adnod neki, de nem mondott, vagyis rád bízta.

2013. nov. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!