Szülés után kinek és milyen mértékben változott meg a külseje?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után nyertétek vissza eredeti alakotokat?
Főleg has tájékon.
2013. nov. 14. 13:29
11/13 anonim válasza:
6honapja szültem és nekem is nagyobb a hasam mint hazajövetel után(8napig voltunk benn) és nagyon zavar,plusz kilok is vannak még de szoptatok igy várok még a fogyozással
12/13 anonim válasza:
Nekem sajnos a hasam nagyon csúnya maradt,pedig rendszeresen tornázok.
13/13 anonim válasza:
Én kb olyan vagyok, mint az első válaszoló, vékony alapból, keveset híztam, a kórházból hazajövet már semmi hasam nem volt (látványra), csak puhább volt.
Mivel szülés után többet nem sportoltam annyit, amennyit még a gyerekem előtt, így állagra sose lett újra a régi, (amúgy kb 1 hónap alatt múlt el a plöttyedt érzés.)
Viszont a szoptatás alatt (1,5 év) 8 kilót híztam :(
Így kezdtem a második terhességem, többet is hízom, már nagyobb a hasam, több a kilóm jóval, mint anno szülés előtt az elsővel, pedig még csak 30 hetes vagyok.
Szóval most másodjára biztos tök máshogy lesz. De remélem most viszont szoptatás alatt fogyni fogok, nem pedig hízni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!