Szülés után kinek és milyen mértékben változott meg a külseje?
Mennyi idő után nyertétek vissza eredeti alakotokat?
Főleg has tájékon.
Hát én nagyon meghíztam, de vállalom!
Viszont azóta (két éve szültem) leadtam 40 kg-ot. Most valamivel kevesebb vagyok, mint amennyivel terhes lettem, de még 5-6 kilótól meg akarok szabadulni! :)
Én konkrétan a hasatokra lennék kíváncsi, az enyém brutális most nem is az a gond hogy löttyedt nagy csíkos, de még nagyobb lett a hasam mint amikor kijöttem a kórházból.
Akkor valamennyit szépen össze is ment láttam a vágást amikor hanyatt feküdtem, most meg le kell nyomni a hasamat hogy lássak valamit.
Felszedtem volna pár kilót, vagy most terebéjesedik a beleim, ugyanis már lassan 2 hete nem hordok has szorítót?
Nagyon kellemetlen számomra a löttyedt hasam.
11 nap múlva lesz 2 hónapja hogy megműtöttek.
Mit gondoltok vegyem még fel a has szorítót hogy ne legyen ekkora hasam?
Inkább úgy mondanám hogy rá lóg a hasam alja a műtéti heggemre, nem hurkás a hasam egyántalán olyan mintha fel lenne fúvódva közben meg puha.
Úgy nézek ki mint egy 6 hónapos terhes nő.
Javítsatok ki, hogyha tévedek, de én úgy tudom, hogy a hasszorító pont, hogy nem túl jó, mivel az tartja össze a dolgokat, nem pedig a hasizom ami ennek következtében veszít feszességéből, mivel "ellustul".
Ezt nekem is valaki mesélte, nem tudom, mennyi igaz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!