Szülésnél milyen erősek a fájások?
En, mikor szultem, megtudtam, hogy ezek a szamok nem a fajdalom erosseget merik es tenyleg nem mindig volt konzisztens.
Ettol fuggetlenul nalam kb ugy volt, hogy indult olyan 40-rol, mikor mar erosebbeknek ereztem volt olyan 70, aztan mikor elkezdtek adagolni az oxyt lett 100-120, es olyan 150-nem kertem epit, ami vegul nem hatott. :)
Szüléskor sosem voltam CTG-n, úgyhogy fogalmam nincs. :)
De jó intenzív, én úgy fogalmaztam, hogy kb. 10x erősebb egy jó erős menstruációs görcsnél.
Amikor már nagyon erősek voltak, eszem ágában nem volt a gépet nézegetni. Illetve, lehet, hogy néztem, csak nem emlékszem, hogy mit mutatott. Szóval annyira erősek, hogy az agyad egyszerűen megszűri a beáramló infókat, pl. hogy mi történik, mennyi az idő, mert arra fordítja az energiát, hogy segítsen a "túlélésben".
Én 170-re emlékszem, de úgy tudom, hogy más-más gépek más-más értékeket mutatnak. Pl. a régiek kevesebbet, az újak magasabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!