A hüvelybemenetnél belül kidudorodást látok, a szülés miatt lehet?
még azoknak is megviseli az alfelét a szülés, akiknél nem kellett varrni, nekem egyiknél sem kellett, nem is repedtem, mégis fura volt az első néhány zuhanyozásnál a lenti helyzet
a hüvelyi szülés megerőlteti az ottani kötőszövetet, aminek idő kell a regenerálódáshoz. Nem írtad, hogy mikor szültél, de én olyan 8 héttel szülés után kezdtem érezni, hogy minden a helyén van ismét, addig itt-ott duzzadtabb volt, érzékenyebb. A kötőszövetben felhalmozódik a víz, sejtnedv, duzzanatok keletkeznek, ennek idő kell, míg lelohad
kizártnak tartom a daganatot, annak lettek volna jelei szülésnél is, nem egyik napról a másikra fejlődnek ki
nekem is van, bár én közel 4 éve szültem, rájöttem hogy az a varrás vége belülről
és néha fáj is ott szex alatt ha szárazabb vagyok
Nekem olyan van, mintha kis bőrdarabkák lennének a hüvelybemenetnél, közvetlenül a nyílásnál. Valahol már utánakutattam, valószínűleg szűzhártya maradvány. Nem mondom, hogy neked is ez van, de lehet, hogy valami hasonló.
Esetleg menj vele orvoshoz.
Ja, lehet vadhús is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!