Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A hüvelybemenetnél belül...

A hüvelybemenetnél belül kidudorodást látok, a szülés miatt lehet?

Figyelt kérdés
Szóval a hüvelynyilásban látok egy dudort,szó szerint,mintha egy daganat lenne ott! Ez a szüléstől lehet? Az biztos,hogy sokat kellett varrni,kivül-belül repedtem! Ez lehet az oka? Vagy daganat?
2013. nov. 8. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:

még azoknak is megviseli az alfelét a szülés, akiknél nem kellett varrni, nekem egyiknél sem kellett, nem is repedtem, mégis fura volt az első néhány zuhanyozásnál a lenti helyzet

a hüvelyi szülés megerőlteti az ottani kötőszövetet, aminek idő kell a regenerálódáshoz. Nem írtad, hogy mikor szültél, de én olyan 8 héttel szülés után kezdtem érezni, hogy minden a helyén van ismét, addig itt-ott duzzadtabb volt, érzékenyebb. A kötőszövetben felhalmozódik a víz, sejtnedv, duzzanatok keletkeznek, ennek idő kell, míg lelohad

kizártnak tartom a daganatot, annak lettek volna jelei szülésnél is, nem egyik napról a másikra fejlődnek ki

2013. nov. 8. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem is van, bár én közel 4 éve szültem, rájöttem hogy az a varrás vége belülről

és néha fáj is ott szex alatt ha szárazabb vagyok

2013. nov. 8. 11:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Már régen szültem,nem most!
2013. nov. 8. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen. A varrás miatt van, azt mondta a doki (rákérdeztem). 14 hónapja szültem.
2013. nov. 8. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:
De nektek is nagy? Nekem komolyan olyan,mintha a "lyukat" félig elzárná egy daganat. Csúnya,nektek is ilyen?
2013. nov. 8. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
ha ennyire bizonytalan vagy, akkor mutasd meg orvosnak
2013. nov. 8. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem olyan van, mintha kis bőrdarabkák lennének a hüvelybemenetnél, közvetlenül a nyílásnál. Valahol már utánakutattam, valószínűleg szűzhártya maradvány. Nem mondom, hogy neked is ez van, de lehet, hogy valami hasonló.

Esetleg menj vele orvoshoz.

Ja, lehet vadhús is.

2013. nov. 8. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!