Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti mit tennetek ilyen kinos...

Ti mit tennetek ilyen kinos helyzetben?

Figyelt kérdés

39 hetes kismama vagyok,SZTK-ba jarok terhesgondozasra.

1 hete mikor voltam a dokinal,javasolta,hogy fogadjak szulesznot,mert foleg elso gyereknel nem mindegy,hogy ki van ott velem a vajudasnal.

Ajanlott is valakit,mondtam,hogy rendben ,majd felveszem vele a kapcsolatot.

Probaltam hivni a not,bar eleg bizonytalan voltam benne,hogy biztos ezt akarom-e,mert igazabol nincsen valami sok penzunk es nek annyira szivesen koltok erre,de en olyan hulye,nyuszi tipus vagyok,aki nek nagyon ellenkezik azzal ,amit mondanak neki.

Tehat probaltam elerni a szulesznot,de nem sikerult.Belul orultem is neki...Aztan tegnap mentem gondozasra,a doki kerdezte is rogton,hogy beszeltem-e a szulesznovel.Mondtam,hogy nem ertem el,kiderult,hogy rossz szamot adott meg...Felirta a jot es monsta,hogy feltetlen hivjam penteken 8 elott es beszeljek meg idopontot hetfore es akkor hetfon ott talalkozunk.

Mondtam-szokas szerint-,hogy rendben.

Eloszor ugy is voltam vele ,hogy felhivom,aztan ejjel arra jztottam,hogy en nem akarom ezt.

Igazabol tenyleg megterhelo lenne anyagilag,inkabb a babara koltenem azt a 30-40 ezret,raadasul mar barmelyik napon szulhetek,olyan kozeli a datum,hogy tulajdonkeppen ez a no ugyanugy idegen lenne szamomra,mint az ugyeletes.

Tudom,hogy van,akinek fontos a fogadott doki es szuleszno es biztos,hogy rengeteg elonye van,de nekem igazabol megfelel az ugyeletes,foleg azert,mert ahogy mondani szokas ,,addig nyujtozkodj,ameddig a takarod er" es nekem ez tenyeg tul sok lenne.

Most viszont kinosnak erzem,hogy ,,hulyet csinalok" a dokibol,mert nem mondtam rogton nemet,sot,mondtam,hogy oke,aztan meg megsem a megbeszeltek szerint cselekszem...Stresszel,hogy ha ma talalkozom vele a korhazban (CTG-re megyek es szinte mindig osszefutunk a folyoson) es rakerdez,akkor mit mondok.De leghamarabb a kovetkezo gondozason szoba fog kerulnin

Sajnalnam,ha emiatt elromlana a jo orvos-paciens viszony,mert nagyon megkedveltem ezt az orvost es orultem,hogy SZTK-ban ilyen normalis,kedves,hozzaerto szakembert talaltam...

Nagyon megkoszonnem,ha valaki tudna tanacsot adni...

Elnezest,ha sok hiba van,de telefonrol irok.

Elore is koszonom a segitseget!

2013. nov. 8. 05:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján úgy tűnik, hogy a dokinak nem tiszta, hogy kinél fogsz szülni: nála vagy az ügyeletesnél. Egy orvosnak azért jó, ha egy meghatározott szülésznővel teamben vezetik a szülést, mert a vajúdás alatt ott a szülésznő, a szülés alatt, és csak akkor, meg majd ott lesz az orvos. Feleslegesen nem ugráltatják és akkor hívják, ha tényleg gáz van vagy szükség van rá. Egyébként nem látok okot arra, hogy miért ajánlgatja a szülésznőt.
2013. nov. 10. 22:27
 12/12 A kérdező kommentje:

Ma voltam a dokinal es megmondtam neki,hogy nem fogadok szulesznot.

Foloseges volt aggodnom,mert nem egy rossz szot sem,azt mondta,hogy ezt mindenkinek maganak kell ereznie,hogy hogy szeretne szulni,az a lenyeg,hogy a kismama jol erezze magat.

Es utana is ugyanolyan kedves volt,mint elotte.Koszonom megegyszer mindenkinek.

2013. nov. 11. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!