Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon magasan van a babám,...

Nagyon magasan van a babám, mire számítsak?

Figyelt kérdés

A szülésznő ma is kételkedett benne, hogy fejvégű a kisfiam, mert nagyon magasan van a szívhang. Valami miatt nem akar beékelődni a buksija, és inkább egyre magasabbra kerül a pocakban.

Tudom, az utolsó pillanatban is lejjebb mehet, de ha mégsem, akkor mit csinálnak???

Első babám már a 32. héten beékelődött, mostmeg semmi. 39 hetes vagyok

2009. nov. 16. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem ha beindul a szülés, és mondjuk vajúdás közben NEM fektetnek,akkor sztem lejjebb megy, eleve az összehúzódások miatt is, meg ha guggoltatnak akkor a gravitáció megteszi a hatását.Ha a tágulási szak végén jársz, és a baba még mindig nincs lent(kimozdul a feje a szülőcstatornából), akkor sztem császárral végződik.(nálam ez volt.)A szülésznő úgyis látja majd, meg az orvos is.
2009. nov. 16. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Második, többedik terhességnél gyakori, hogy csak későn illeszkedik be a baba. Tulajdonképpen ilyenkor ez az általános. Ne aggódj!

Egy megjegyzés. Furcsa nekem az előttem vállaszoló megfogalmazása, hogy "fektetnek", meg "gugoltatnak". Én eddig soha nem éreztem úgy szülés közben, hogy csináltatnának velem valamit. Mindent én csináltam. A szülésznő csak javasolt és nem csináltatott.

2009. nov. 16. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bitos,hogy császár,ne aggódj.Ha nincs benn a szülőcsatornában a feje,de lefelé van és normálisan kitágultál akkor a szülésznő(doki)beilleszti a fejét a kijárat felé.Nekem így történt.
2009. nov. 16. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja,és "nagy" fejű volt a lányom és 4 kg.
2009. nov. 16. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fent volt a babám, 39+3.hétre szültem. Vajúdás közben jött lejjebb.
2009. nov. 16. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Közvetlen tolófájások előtt szállt le, és gyors szülés volt.
2009. nov. 16. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem ment le.Már 12 órát vajúdtam, de a lányom még mindíg nagyon fent volt.Sehogysem akart lejjebb jönni.Pedig már nem is volt szünet a fájások közt, egyre gyengült a szívhangja én az ájulás határán voltam.Már semmi erőm nem maradt.Fájdalomcsíllapítót nem kértem.Így muszály volt császározni :-(

De a lényeg, hogy mindketten jól vagyunk.

De neked lehet hogy lejjebb megy sőtt bízz benne.Még az utolsó pillanatban is beilleszkedhet.

Ha mégsem és nem megy másképp akkor császár lesz, de ez már a legutolsó lépés.Ne add fel van remény.

2009. nov. 16. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!