Nagyon magasan van a babám, mire számítsak?
A szülésznő ma is kételkedett benne, hogy fejvégű a kisfiam, mert nagyon magasan van a szívhang. Valami miatt nem akar beékelődni a buksija, és inkább egyre magasabbra kerül a pocakban.
Tudom, az utolsó pillanatban is lejjebb mehet, de ha mégsem, akkor mit csinálnak???
Első babám már a 32. héten beékelődött, mostmeg semmi. 39 hetes vagyok

Második, többedik terhességnél gyakori, hogy csak későn illeszkedik be a baba. Tulajdonképpen ilyenkor ez az általános. Ne aggódj!
Egy megjegyzés. Furcsa nekem az előttem vállaszoló megfogalmazása, hogy "fektetnek", meg "gugoltatnak". Én eddig soha nem éreztem úgy szülés közben, hogy csináltatnának velem valamit. Mindent én csináltam. A szülésznő csak javasolt és nem csináltatott.

Nekem sem ment le.Már 12 órát vajúdtam, de a lányom még mindíg nagyon fent volt.Sehogysem akart lejjebb jönni.Pedig már nem is volt szünet a fájások közt, egyre gyengült a szívhangja én az ájulás határán voltam.Már semmi erőm nem maradt.Fájdalomcsíllapítót nem kértem.Így muszály volt császározni :-(
De a lényeg, hogy mindketten jól vagyunk.
De neked lehet hogy lejjebb megy sőtt bízz benne.Még az utolsó pillanatban is beilleszkedhet.
Ha mégsem és nem megy másképp akkor császár lesz, de ez már a legutolsó lépés.Ne add fel van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!