Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugy tudom hogy a bekescsabai...

Ugy tudom hogy a bekescsabai szuleszet megujult. Milyen valtozasok totentek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem, hogy 2-3 ágyas szobák vannak, talán van egy nagyobb is, és két szobához tartozik egy wc tusolóval. Nem a legmodernebb de elmegy. A 2-3 ágyas szobák elméletileg rooming-ines szobák, de amikor én szültem januárban nem volt hely és a pelenkázó helyére még beraktak ágyat. De ha kéred akkor otthagyják a babát melletted. Januárban sok szültek, ha engem nem engednek haza akkor nem lett volna szabad ágy. Kb 15 ágy van összesen.
2010. máj. 18. 12:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Köszi a válaszokat.

Akkor izgulhatok, hogy legyen helyem, és ne a folyosóra tegyenek. :) Amikor 2008-ban szültem kb 20-an voltunk.

Ennyivel kevesebb babára számítanak?

Apás szülés működik még??

2010. máj. 19. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen működik az apás szülés, csak már nem is emlékszem mennyit kell fizetni,a ruháért amit felkell vennie. 500 ft vagy 1000. ezt nem tudom pontosan
2010. máj. 20. 10:37
 14/16 anonim ***** válasza:
1000 Ft a ruha.
2010. máj. 20. 12:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, ennyi belefér. :)
2010. máj. 21. 14:57
 16/16 anonim válasza:
100%
Sziasztok, szeretném felvenni a kapcsolatot olyanokkal, akik nemrégiben szültek. Szeretnék informálódni a békéscsabai szülészetről, orvosokról. A gyulai viszonyokat nagyjából tudom. Kérlek írjatok, hogy e-mail-ben tovább beszélgethessünk.
2011. aug. 11. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!