Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsi szülészeti klinikán...

Pécsi szülészeti klinikán szültetek mióta összevonták a megyeivel? Mekkora és milyen változások vannak? Van tumultus, fejetlenség?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 14:21
 1/1 anonim ***** válasza:
2 hete szültem, hát megmondom őszintén nem sok jó emlékkel jöttem haza. Fogadott orvosom volt, aki Megyei-s, ő nagyon aranyos volt, de azon kívül nem sok jó történt ott. 5 ágyas szobában voltunk 10-en, 5 anyuka és 5 baba, egy zuhanyzó volt az egész folyósón, ami nem volt épp igényes, és a wc is közös volt, a 3 wc--ből 2-ben a villany sem égett, és a wc papír az alap hogy vinni kell, meg kézmosót is, mert semmi nincs ott. A csecsemősök nem túl kedvesek, én nem is nagyon adtam be a babámat,csak ha zuhanyozni mentem. Az esti vizit annyi volt, hogy a doki bedukta a fejét, minden rendben?, de még a választ sem várta meg. Megmondom őszintén én alig vártam, hogy hazaérjek.
2010. aug. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!