Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugy tudom hogy a bekescsabai...

Ugy tudom hogy a bekescsabai szuleszet megujult. Milyen valtozasok totentek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 13:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Kialakítottak egy u.n. Családi szobát, aminek a napidíja 10ezer/nap. Itt nincs közös helység, ahol lehetne fogadni a látogatókat így a kinti hideg kemény székeken kell társalogni, ami szülés után nem a legkellemesebb. A jó dolog amiért odakerült, hogy egyszinten van a műtővel és az intenzív osztályal is egy épületben van, ahonnan szoktak általában hívni altatáshoz dr.-ak és mivel a műtővel is egy szinten van, így nem kell a kismamival átrohangálni egyik épületből a másikba.
2010. jan. 1. 11:22
 2/16 A kérdező kommentje:

Ezt igy nehezen tudom elképzelni.Tehát itt lehet szülni is?Vagy sak a szülés után megy oda a kismama?

És egyébként miyen az újszülött részleg?

Kint vannak a babák az anyukával?

2010. jan. 6. 08:57
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a szülészet a másodikon van és itt ugye vannak szobák ahol a kismamák vannak. 3 szobaféle van. EGy olyan amit családi szobának hívnak ez kerül 10 ezer forintba naponta, de ebbe a szobába tv,mikro,külön fürdő nagyágy van, ahol a párod is bent aludhat veled meg a babával. Van rooming-in es szoba ami ingyenes, és ha ezt választod akkor a babával egy szobában vagy, persze a szülés után kérheted, hogy a csecsemősök vigyék az újszülött szobába és majd később legyen veled csak. És vannak a simaszobák ahova csak szopizni viszik be a babákat. Ezeken a kórtermeken ill. szobákon kívül még a szülészeten van a szülőszoba az újszülöttszoba és a vajúdószoba ill a vizsgáló.ha van még kérdésed v. v.mit nem értesz csak írj nyugodtan.
2010. jan. 7. 10:45
 4/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a választ.Szeretnék kistesót,két éves a kisfiam Orosházán született,nagyon rossz élményeim vannak,sajnos a szüléssel kapsolatban.Ezért szeretnék több infót a sabai szülészetről,lehet hogy a következőt ott szülném.

Milyenek a csesemősnővérek?Az orvosok?Ha kint van nála a baba akkor beleszolnak mikor szoptass?Gonolom éjszakára beviszik a babát?A vajúó milyen?

Bos. a . és a .betűket nem minig írja a gépem.

2010. jan. 7. 17:28
 5/16 A kérdező kommentje:
Tehát ha simán megy a szülés a baba egyből velem lehet?
2010. jan. 7. 17:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szió!

Hát a csecsemős nővérek nagyon rendesek, segítenek ha megkéred őket!Ha kint van a baba nem igen szólnak bele mikor eteted, akkor eteted mikor igényli a baba, nekem volt olyan barátnőm aki másfél óránként szoptatta, hogy biztos legyen teje. Amúgy nagyjából 3 óránként hozzák ki a picurt. Éjszakára beviszik a babát! Az orvosok változók akit én ajánlani tudok nyugodt szívvel, hisz én is és több ismerősöm is nála szült és panasz nem volt rá az Dr.Maczó Norbert. Vajúdásom és a szülés alatt kitartott mellettem, nem hagyott ott a szülésznőre, mint a többi doki általánban, mert ők csak magára a szülésre jönnek be, amikor szólnak neki,hogy na most jön a baba. Maczó doktórúr ráadásul anyagilag sem semmiz ki, annyit kér a szülésért amennyit gondolsz. Rajta kívül még Baukó doktorúrat is ajánlom, ő már kicsit idősebb doki és ő is megfizethető áron van, viszont ha anyagilag megengedheted Szeberényi Zsoltot is ajánlották, de ő drágább kategória.

A vajúdószoba: van bordásfal,labda,egy hatalmas ágy, szülőszék, és persze a legfontosabb a hidrom.kád. Nagyon jó,hogy ennnyi minden van, mert minden kismama más másra esküszik és jó ha kipróbálod, hogy neked melyik a jó.

Ha szülésznőt is választanál akkor Marincsekné Mónikát, vagy Vólentné Balázs Ágit ajánlom! :) Ha még jut eszedbe kérdés válaszolok rá :D

2010. jan. 8. 10:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen :D persze csak ha érzel annyit erőt magadban hogy egyből veled lehessen, ha nem akkor kérheted, hogy egy vagy két napot még az újszülöttszobán legyen.
2010. jan. 9. 10:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor már nem csak fekve lehet szülni, ha van szülőszék is?
2010. jan. 19. 11:02
 9/16 anonim ***** válasza:

Én még a régi helyen szültem. A vajúdóban volt labda, kád, ágy, és oda volt téve a sarokba a szülőszék. Szerintem akkor még senki nem használta.

Ugyanilyen vajúdót alakítottak ki az új helyen is?

A babát hogy nézhetik meg a rokonok? Tusolók, wc-k külön vannak?

A régi helyen a szülőszobában kb 6 ágy volt. Az új helyen milyen a szülőszoba?

2010. máj. 15. 15:47
 10/16 anonim ***** válasza:

A szülőszobában 3 szülőágy van, de a vajúdót nem tudom, hogy néz ki mert nekem elfolyt a magzatvíz és a köldökzsinór rátekeredett a pici nyakára, ezért engem rögtön megcsászároztak. Meg a fájások sem indultak be, csak alul görcsölt a hasam mint amikor megvan. A babát a csecsemősök kihozzák a látogatóknak, közelről megmutatják a fiatalabbak. Két idősebb van aki csak ajtón keresztül mutatja meg.

4hós kislány anyukája

2010. máj. 18. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!