Ugy tudom hogy a bekescsabai szuleszet megujult. Milyen valtozasok totentek?

Ezt igy nehezen tudom elképzelni.Tehát itt lehet szülni is?Vagy sak a szülés után megy oda a kismama?
És egyébként miyen az újszülött részleg?
Kint vannak a babák az anyukával?

Nagyon köszi a választ.Szeretnék kistesót,két éves a kisfiam Orosházán született,nagyon rossz élményeim vannak,sajnos a szüléssel kapsolatban.Ezért szeretnék több infót a sabai szülészetről,lehet hogy a következőt ott szülném.
Milyenek a csesemősnővérek?Az orvosok?Ha kint van nála a baba akkor beleszolnak mikor szoptass?Gonolom éjszakára beviszik a babát?A vajúó milyen?
Bos. a . és a .betűket nem minig írja a gépem.

Szió!
Hát a csecsemős nővérek nagyon rendesek, segítenek ha megkéred őket!Ha kint van a baba nem igen szólnak bele mikor eteted, akkor eteted mikor igényli a baba, nekem volt olyan barátnőm aki másfél óránként szoptatta, hogy biztos legyen teje. Amúgy nagyjából 3 óránként hozzák ki a picurt. Éjszakára beviszik a babát! Az orvosok változók akit én ajánlani tudok nyugodt szívvel, hisz én is és több ismerősöm is nála szült és panasz nem volt rá az Dr.Maczó Norbert. Vajúdásom és a szülés alatt kitartott mellettem, nem hagyott ott a szülésznőre, mint a többi doki általánban, mert ők csak magára a szülésre jönnek be, amikor szólnak neki,hogy na most jön a baba. Maczó doktórúr ráadásul anyagilag sem semmiz ki, annyit kér a szülésért amennyit gondolsz. Rajta kívül még Baukó doktorúrat is ajánlom, ő már kicsit idősebb doki és ő is megfizethető áron van, viszont ha anyagilag megengedheted Szeberényi Zsoltot is ajánlották, de ő drágább kategória.
A vajúdószoba: van bordásfal,labda,egy hatalmas ágy, szülőszék, és persze a legfontosabb a hidrom.kád. Nagyon jó,hogy ennnyi minden van, mert minden kismama más másra esküszik és jó ha kipróbálod, hogy neked melyik a jó.
Ha szülésznőt is választanál akkor Marincsekné Mónikát, vagy Vólentné Balázs Ágit ajánlom! :) Ha még jut eszedbe kérdés válaszolok rá :D

Én még a régi helyen szültem. A vajúdóban volt labda, kád, ágy, és oda volt téve a sarokba a szülőszék. Szerintem akkor még senki nem használta.
Ugyanilyen vajúdót alakítottak ki az új helyen is?
A babát hogy nézhetik meg a rokonok? Tusolók, wc-k külön vannak?
A régi helyen a szülőszobában kb 6 ágy volt. Az új helyen milyen a szülőszoba?

A szülőszobában 3 szülőágy van, de a vajúdót nem tudom, hogy néz ki mert nekem elfolyt a magzatvíz és a köldökzsinór rátekeredett a pici nyakára, ezért engem rögtön megcsászároztak. Meg a fájások sem indultak be, csak alul görcsölt a hasam mint amikor megvan. A babát a csecsemősök kihozzák a látogatóknak, közelről megmutatják a fiatalabbak. Két idősebb van aki csak ajtón keresztül mutatja meg.
4hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!