Ez egyre elviselhetetleneb. Van rá megoldás?
Figyelt kérdés
9 hete szültem.Eddig nem volt semmi bajom de 2 napja nagyon elkezdett viszkedni a hegem.Egyre rosszab.Mit csináljak vissza menjek a dokihoz vagy van valami krém ami sehít?2009. nov. 16. 10:34
1/4 anonim 

válasza:

Én a gyerek gyógyszertári popsikréméből csentem el...
De ez még hat hetes kora előtt volt, ilyenkor már teljesen ok volt minden (hüvelyi szülés, össze-vissza repedtem)
Gátseb vagy császáros különben?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.Gát és én is szépen repettem.
2009. nov. 16. 11:01
3/4 anonim 

válasza:

Tudom, ez nem vígasztal, de ha egy seb viszket, az azt jelenti, hogy gyógyul, szóval ez jóóó. Kitartás, nemsokára vége.
Valamilyen Aloe Vera tartalmú krém vagy gél segíthet a szövetek regenerálódását. Ha esetleg van kéznél, vagy tudsz kölcsön kérni Aloe First Sprayt, az a legjobb, de venni csak kifejezetten erre a néhány napra kár, mert eég drága.
4/4 anonim 

válasza:

Szia!
Én is a Frist-öt ajánlom, szerintem nem kár megvenni, mert számtalan más dologra is nagyon jó. Próbáld ki biztos segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!