Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok. Josló fájásai...

38 hetes vagyok. Josló fájásaim már vannak de a nyákdugo még nem ment el. Mikor fogok szülni?

Figyelt kérdés
Eddig csak esténként volt most már egész nap nagyon fáj a nemi szervemnél.Olyan mint ha bele nyilalna vmi, de akkor meg s e birok mozdulni ez attol van hogy nincs sok hátra nem? Szokott keményedni a hasam is de nem rendszeresen.
2008. júl. 8. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a 38. héten szültem. A nyákdugó nem tudom, hogy mikor ment el, én nem vettem észre. Arra lettem figyelmes, hogy a fájások (amelyek olyanok voltak mint a jóslófájások ezt megelőzően) rendszeressé váltak (szinte percre pontosan 5 percesek voltak) és kezdett szivárogni a magzatvíz. Ezt követően 6 és fél órával megszületett a fiam. De nem vagyunk egyformák, úgyhogy pontos választ talán még az orvosod sem tud adni, csak egy kimerítő vizsgálat után.
2008. júl. 8. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Ezt ugye nem komolyan kérded,hogy valaki ezt meg tudja mondani..?Mindenki máshogy viseli ezt csak a tested tudja és picid.

A nyilalások lehetnek attól,hogy a baba nyom valamit odalenn,nekem már a 32héten volt ilyen-pedig nem fordult meg.Jósló is volt már akkor..Most 39hetes vagyok és semmi,tök csend van odabenn..szval ezt nem lehet kiszámítani,pedig már melegvizes fürdőztem és az sem segített..maj djön ha akar,a dokim azt mondta észre fogom venni,nyugodjak meg.

2008. júl. 8. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!