Mikor kéne bemennem a kórházba? Méhszáj: 2111 5 percenként nagyon enyhe fájásaim vannak. Az sem biztos, hogy ez fájás. Ja, és reggel 7 körül elment a nyákdugó.
Én azt hiszem már bemennék!! Azét csak 5percenként érzed,nem 10...
Wc-re nem jársz sűrűbben??
Szia!
Úgy érzem, mintha kéne, de nem megy.
Szia
Nekem nagyon enyhe fájásaim voltak ,rendszertelenek de 10 percen belül volt mind én se akartam feleslegesen bemenni de párom csak becipelt 5 percre van a kórház és már 4 ujjnyi voltam mire beértünk ez volt reggel 8 után, burkot repesztettek majd körbe járatták velem kb az egész kórházat, de csak kicsivel voltak erősebbek a fájásaim és még eléggé ritka volt, 10 kor oxitocin infúziót kaptam szépen nyomták fölfelé az adagot 13.45 volt és csak csóválta a fejét a doki,hogy ez így nem lesz jó ha jön a fájás nyomjak ő segít a kezével 13.58 perckor lett meg a babám.Ha bele gondolok elég sokáig ücsöröghettem volna itthon a rendes fájásokra várva aztán lehet ,hogy rossz vége lett volna.
szerintem is zuhanoyzz,pakolj és indulj befele,ott legalább ellenőrzött körülmények között leszel,szülésnél sose tudni mi hogyan alakul
Gyors szülést kívánok! Életed legszebb élménye lesz!Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!