Ez fájás lehet? 38 hetes vagyok, ma reggel távozott a nyákdugom egy része.
csatlakozom az első válaszolóhoz, a fájások nekem is mensi szerű görcsök voltak, csak persze idővel sokkal erősebbek lettek. Ha nem tudod eldönteni, hogy mi a helyzet ülj be egy kád meleg vízbe, ha elmúlnak, akkor ez is csak jósló. Ha nem, akkor 5 perces fájásoknál, amik kb. 40-50 mp-ig tartanak irány a kórház (már ha elég közel van, és nem kell sokat utazni).
33 hetes kismama a második babával
Szerintem hívd fel a védőnődet és kérdezz rá!!Nincs két egyforma terhesség!Engem bevitt a férjem a kórházba mert elment a nyákdugó és a magzatvíz egy része és ott is tartottak úgy, h nem voltak rendszeresek a fájások és a hosszuk se volt több 20 másodpercnél.(a szülésem idején sem!!)Amúgy tényleg mensi szerűen fáj.
közeleg a nagy esemény!! :) Sok sikert!!!!!!Szép és könnyű szülést!!!írd meg mi lett!
2 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!