Szülés utánra milyen fajta fájdalomcsillapítót vigyek be? Mondták, hogy jobb, ha viszek.
Algopyrint vittem be, jól tettem. csúnyán elkezdtem repedni ezért vágtak egy marha nagyot, közben tovább repedtem, szóval elég gáz volt szülés után 1 hétig, menni se tudtam, csak mint a pingvinek totyogtam :D
már 2. vettem be, szülésznőm mondta, hogy nem kell kérni, se szólni, vigyek be és ha úgy érzem, vegyek be.
a szoptatás miatt csak napi 1et mertem bevenni, de az csodákat tett, pár órát alig fájt csak :)
Szia!
Én császáros voltam. Este műtöttek, hajnalban 2x vettem be algopyrint. Erős, görcsszerű fájdalmaim voltak. Utána kaptunk ott is valami fájdalomcsillapítót (nem Algopyrint). Azt csak 2 napig kértem, utána már nem. A szobatáraimnak kellett később is. Nem tudom összefügg-e, de én minden nap sétáltam (a babám a csecsemő-, és gyermekosztályon volt, mert koraszülött lett, naponta 5x mehettem fel hozzá), a szobatársaim pedig egész nap ágyban voltak, csak a látogatókhoz mentek ki (eléggé elhagyták magukat).
Könnyű szülést kívánok!
5 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!