Szülés utánra milyen fajta fájdalomcsillapítót vigyek be? Mondták, hogy jobb, ha viszek.
miért mondanak ilyet, meg ki? tök hülyeség, én szerintem nem fáj semmi a szülés miatt! - a szülés egy természetes dolog...(engem belül varrtak, és ültem sokat a sejhajomon, és még az se fájt... csak a boldogság volt amit éreztem miután megláttam a szép babámat, és a karomban tartottam...):)
amúgy a szoptatás miatt én amúgy sem tartom jónak a gyógyszerezést! ha nem akarsz szoptatni, már előre tudod ezt, akkor persze mindegy, de gondolom, hogy szeretnél szoptatni :)
szoptatás alatt ha jól tudom az ibuprofén típusú fájdalomcsillapító megengedett - a gyógyszertárban meg tudják neked mondani :)
de előre nem kell gyógyszerben gondolkozni, a gyógyszer lassú méreg, majd előbb utóbb ezt is be fogják bizonyítani, meglátod :)
Szerintem csak akkor kell esetleg, ha császárod lesz, de akkor sem biztos, hogy kelleni fog. Nekem császárom volt, vittem Algopyrint, de egy szemet vettem be össz-vissz, mert nem voltak akkora fájdalmaim.
Ott is megkérdeztem, és azt mondták, hogy bevehetem.
Aztán adtak is volna, de már nem volt rá szükség.
Nekünk a kórházban adtak alapból 1 db-ot, ha vki úgy gondolta, h be akarja venni. Oda volt készítve a kakiltatós sziruppal együtt a szekrényre. Az ápolónő mondta, h ha bárkinek kell még, adnak.
Nekem nem kellett. De van, akinek fáj a gátmetszés helye, vagy a császár helye.
Mindenképp olyan kell, ami az anyatejjel nem jut be a baba szervezetébe.
Hát nagyon úgy néz ki,hogy császár lesz,és a kórházban mondták,hogy vigyek,az a biztos,nem tudom,miért.Lehet,hogy spórolni akarnak a gyógyszerrel,vagy eleve tudják,hogy kevés van,ezt nem tudom.Több anyuka ia mondta,hogy ők vittek,ezért kérdeztem.Azt hittem,ez is kell a kórházi pakkba,csak én nem gondoltam erre.
Szóval ibuprofen tartalmút lehet ezek szerint?Köszi,azért rakok be,ha netán kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!