Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utánra milyen fajta...

Szülés utánra milyen fajta fájdalomcsillapítót vigyek be? Mondták, hogy jobb, ha viszek.

Figyelt kérdés

2013. nov. 5. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%

miért mondanak ilyet, meg ki? tök hülyeség, én szerintem nem fáj semmi a szülés miatt! - a szülés egy természetes dolog...(engem belül varrtak, és ültem sokat a sejhajomon, és még az se fájt... csak a boldogság volt amit éreztem miután megláttam a szép babámat, és a karomban tartottam...):)

amúgy a szoptatás miatt én amúgy sem tartom jónak a gyógyszerezést! ha nem akarsz szoptatni, már előre tudod ezt, akkor persze mindegy, de gondolom, hogy szeretnél szoptatni :)

szoptatás alatt ha jól tudom az ibuprofén típusú fájdalomcsillapító megengedett - a gyógyszertárban meg tudják neked mondani :)

de előre nem kell gyógyszerben gondolkozni, a gyógyszer lassú méreg, majd előbb utóbb ezt is be fogják bizonyítani, meglátod :)

2013. nov. 5. 13:36
 2/13 Tica0121 ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen akarsz vinni, akkor Algopyrint vigyél, bent is azt adnak, ha kérsz fájdalomcsillapítót. Én is vittem, nekem császárom volt, de végül nem volt rá szükség, mert amikor kellett, akkor adtak. Egyébként sem érdemes többet bevenni, mint amit ők adnak. Inkább, ha javasolhatom, akkor aranyérre vigyél krémet vagy kúpot, mert azt szinte egyik kórházban sem adnak! :)
2013. nov. 5. 13:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak akkor kell esetleg, ha császárod lesz, de akkor sem biztos, hogy kelleni fog. Nekem császárom volt, vittem Algopyrint, de egy szemet vettem be össz-vissz, mert nem voltak akkora fájdalmaim.

Ott is megkérdeztem, és azt mondták, hogy bevehetem.

Aztán adtak is volna, de már nem volt rá szükség.

2013. nov. 5. 13:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a kórházban adtak alapból 1 db-ot, ha vki úgy gondolta, h be akarja venni. Oda volt készítve a kakiltatós sziruppal együtt a szekrényre. Az ápolónő mondta, h ha bárkinek kell még, adnak.

Nekem nem kellett. De van, akinek fáj a gátmetszés helye, vagy a császár helye.

Mindenképp olyan kell, ami az anyatejjel nem jut be a baba szervezetébe.

2013. nov. 5. 14:07
 5/13 A kérdező kommentje:

Hát nagyon úgy néz ki,hogy császár lesz,és a kórházban mondták,hogy vigyek,az a biztos,nem tudom,miért.Lehet,hogy spórolni akarnak a gyógyszerrel,vagy eleve tudják,hogy kevés van,ezt nem tudom.Több anyuka ia mondta,hogy ők vittek,ezért kérdeztem.Azt hittem,ez is kell a kórházi pakkba,csak én nem gondoltam erre.

Szóval ibuprofen tartalmút lehet ezek szerint?Köszi,azért rakok be,ha netán kellene.

2013. nov. 5. 14:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én panadolt kaptam szülés után (rengeteg varratom volt, vágtak, repedtem is), igaz én a pirinekre allergiás vagyok... De egy adag elég volt, utána nem volt olyan vészes, eszembe sem jutott, hogy kéne...
2013. nov. 5. 14:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is hozattam a párommal algopyrint, mert tudtam, hogy az elsőnél is azt kaptam. Itt féltem, hogy nagy fájdalmaim lesznek és nem fognak elég fájdalomcsillapítót adni, de aztán nem kellett, összesen 3 algopyrin injekciót kaptam és elég is volt.
2013. nov. 5. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Algopyrint kapott aki kért. Esténként kérdezték nővérek, meg lehetett a nővérszobában is kérni. Lutri, hogy mennyire fáj.
2013. nov. 5. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk adtak mindenkinek 2 szemet. A nevére nem emlékszem, de paracetamol tartalmú volt, mint a Panadol. Egyébként nekem a gátsebem fájt kicsit, egyet bevettem, de semmit nem használt, úgyhogy többet nem. De kibírható szerintem gyógyszer nélkül is.
2013. nov. 5. 15:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocs, csak most látom, hogy császáros leszel. Azt nem tudom, mennyire fáj.
2013. nov. 5. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!