Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csípő és szeméremcsonti...

Csípő és szeméremcsonti fájdalmak = könnyű szülés?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat várnék! Több ismerősöm akik ilyen tünetekkel "küszködtek" a terhesség alatt, mesélték, hogy viszonylag gyors és könnyű szülésük volt. Nem sok olyan emberrel beszéltem még akinek nem voltak ilyen fájdalmaik, de annak a kevésnek is nehéz szülése volt...

Nekem logikusnak látszik az összefüggés, lehet hogy most megszenvedek a fájdalmakkal amik kb. fél időtől tartanak, tágul a csípőm meg minden de a szülésnél így talán pikk pakk megy majd a dolog? :)

Nektek, hogy volt? Minden tapasztalat érdekel!

Köszönöm

39+1 hkm

2013. nov. 4. 14:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hú de rossz ezeket olvasni, mármint azt hogy milyen sokáig vajúdtatok, biztos nagyon nehéz lehetett. És meg sem gondolja az ember, hogy milyen váratlan dolgok szólhatnak közbe. Komolyan beparáztattok itt a végére :)

De minden elismerésem a tiétek!

Én reménykedem is, hogy a nagy fájdalomküszöböm majd átsegít...vagyis én úgy gondolom magamról, hogy elég jól bírom a fájdalmat...de hát még nem szültem, még nem éreztem azt amit Ti, de majd kiderül :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. nov. 5. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!