Csípő és szeméremcsonti fájdalmak = könnyű szülés?
Tapasztalatokat várnék! Több ismerősöm akik ilyen tünetekkel "küszködtek" a terhesség alatt, mesélték, hogy viszonylag gyors és könnyű szülésük volt. Nem sok olyan emberrel beszéltem még akinek nem voltak ilyen fájdalmaik, de annak a kevésnek is nehéz szülése volt...
Nekem logikusnak látszik az összefüggés, lehet hogy most megszenvedek a fájdalmakkal amik kb. fél időtől tartanak, tágul a csípőm meg minden de a szülésnél így talán pikk pakk megy majd a dolog? :)
Nektek, hogy volt? Minden tapasztalat érdekel!
Köszönöm
39+1 hkm
Hú de rossz ezeket olvasni, mármint azt hogy milyen sokáig vajúdtatok, biztos nagyon nehéz lehetett. És meg sem gondolja az ember, hogy milyen váratlan dolgok szólhatnak közbe. Komolyan beparáztattok itt a végére :)
De minden elismerésem a tiétek!
Én reménykedem is, hogy a nagy fájdalomküszöböm majd átsegít...vagyis én úgy gondolom magamról, hogy elég jól bírom a fájdalmat...de hát még nem szültem, még nem éreztem azt amit Ti, de majd kiderül :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!