Nyíregyházán szülni fogadott orvos nélkül? Tapasztalatok?
Nézd, ha komplikációmentes a terhességed, és ha a szülés is az (?) akkor teljesen felesleges a fogadott orvos.
Én ott szültem Molnár Balázsnál, nekem komplikációk léptek fel a szülésnél, ha nem lett volna fogadott dokim, hát... bele se merek gondolni. Maximálisan elégedett vagyok vele, egyáltalán nem (volt) pénzéhes, nincs tarifája (mint mondjuk Orosznak, vagy a többi főorvosnak...), a terhesgondozás összesen 55 ezer volt (7-szer voltunk), és 30 ezret adtunk a császár után (ha simán szültem volna, 20-at adtam volna) DE! Volt olyan anyuka, aki nagyon elégedetlen volt vele, szóval mindenkinél más válik be.
Én ha megint terhes lennék, nem fogadnék orvost, hanem Debrecenbe járnék át... A nyíregyi kórházat aki csak teheti, messze kerülje el, tapasztalat, és dolgoztam is ott. :-( Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!