Akik nem adtak pénzt a dokinak szülésnél, nem volt fogadott doki, azokkal hogy bántak a szülésnél? Mint emberrel, vagy mint egy darab hússal?
DB klinika.Fogadott szülésznő ügyeletes orvos. Minden rendben volt ,több orvossal volt dolgom mert bent feküdtem pár hetet szülés előtt.
A csecsemős nővérek semmire való , rosszindulatú banda ,de azokon a pénz sem segít....
Én azt tapasztaltam hogy ugyan szar volt bent feküdni de aki bejárt az is ott volt 6-8 órát minden másnap majd minden nap ,állt a folyosón .akinek nem volt dokija kevesebbet, akinek volt ki kellet várnia a sajátját,ha műtött ha vizitelt akkor is. Én pihiztem feküdtem a sok szerencsétlen bejárós pocakos meg kint nyomorgott...
Ja és szülésnél sem nyúlt hozzájuk más csak a fogadott orvos , volt aki 12 órát várt rá sem néztek,mert fogadott orvosa volt...
Én nem hiszek a pénzes rendszerben
szülésznőt is azért választottam hogy jobban kiigazodjak ,első gyerek, és jó szobát kapjak,megérte ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!