Mennyi "hálapénzt" adtatok?
Közvéleményt kutatok :)
Császár v. normál szülésetek volt?
Mennyi pénzt adtatok a fogadott dokinak és a szülésznőnek?
2011: minden terhesgondozás 9000 (és hozzátenném, hogy annyiszor kellett bemennem, hogy a kiskönyvemben már nem fért bele a pecsét), szülésért 90.000-t kért. Így nekünk ez kb . 250.000 Ft-ba fájt. A szülésznő nagyon rendes volt, nem volt fogadott, de adtunk neki 20.000-t.
Most: fogadott orvos, alkalmanként 8000, de a 25.hétig a kórházba jártam hozzá, és azóta talán 4x hívott a magánrendelőjébe. Nem mondta eddig , hogy a szülés mennyi, de 50.000-t szánunk rá. A szülésznő most ismerős. Nem fogad el egy forintot sem, de 20.000 Ft értékben vásárolunk neki ajándékot.
3x sima
2008ban 50dokinak 5szülésznőnek
2010ben 80dokinak szülésznőnek semmi
2012ben 70dokinak 10szülésznőnek.
Nekem 3nagyon könnyű, rövid ideig tartó és komplikációmentes szülésem volt, de mivel pestre mentem szülni vidékről és "kellett" doki, hogy abban a kórházban szüljek, ahol szerettem volna- így ennyibe került.
Nem bántam meg! Jól sikerült mind a három szülésem, nagyon jó emlék-élmény, jó rá visszagondolni.
Abban a városban, ahol lakom sosem szültem volna.... Vagy ha itt szülök, az is kb ennyibe került volna, csak éppen nem lett volna pozitív szülésélményem....
Szia,
Nekem fogadott orvosom volt, aki a szülésem előtti napján elment kirándulni. Szándékomban állt volna fizetni persze a már előre kikalkulált összeget, de ezért nem kapott semmit! Sürgősségi alapon császároztak, ezért csak a sürgősségi orvosnak és az ápolónőnek adtam. Ápolónő érdemelte meg igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!