Milyen mikor megindítják a szülést?
Figyelt kérdés
41 hetes leszek holnap,csütörtökön elindítják.
Kicsit aggódom,nehogy megakadjon a folyamat útközben és vágni kelljen.
2008. júl. 8. 09:37
1/2 anonim válasza:
nekem indították 38 hetesen és 2 naposan. az NST_n derült ki, stresszes a baba, magas volt a pulzusa, belekakált a vízbe (zöld volt) és a dokim megindította a szülést. 10 kor kerültem szobára, infúzió 1 liter, közben burokrepesztés(ezt meg sem éreztem) utána oxitocin. 13 órakor kezdődtek az erős fájások, 14 órától mégerősebbek és 15 órakor lett meg. Nekem vágni kellett, meg belül repedt is, de mondhatni nem olyan vészes. A gyógyulása volt kellemetlen 4-5 napig, de annyi. A kicsi mindenért kárpótol. minden jót.
7 hetes kisfiú anyukája
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ,kicsit megnyugodtam.
Sok boldogságot a babóhoz!
2008. júl. 8. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!