Termeszetes uton szult holgyek! Lenne egy kerdesem hozzatok. Hogy kell erolkodni szules kozben a tolasnal?
Egy biztos, nem úgy, ahogy a filmeken látjuk. Leírom: fekszel a hátadon, a lábad terpeszben, felúzva. A kezeddel a combodva kapaszkodva felhúzod magad (a szülésznő rásígített, és megemelte egy kicsit a ágyat), így a hasad a combjaid közé kerül. Szem-száj becsuk, ahogy írták már többen is. Nagy levegő, és ezzel az egy levegővel kell nyomni vagy 3-at, 4-et.
Én ezt 1,5 órán keresztül át "játszotam". Nem tudtam egy levegővel többet nyomni, csak egyet. Nem jártam szülésfelkészítőre, amit utólag már bánok, de szülés után tudtam meg, hogy egyáltalán van ilyen. Na mindegy.
Végül egy kis kézi rásegítéssel (hasnyomás) született meg a fiam.
Szia
Szerintem hiába írják le hogyan kell, Hidd el tudni fogod ösztönösen, nem kell félni.
Én is tudtam 4 nyomás volt a szülésznő még meg is dícsért, és nem jártam szülésfelkészítőre.
A bent lévő doki és szülésznő segíteni fog :) Mondják majd, hogy mit hogyan csinálj!
Nekem nagy volt a baba, így a doki kézzel egyik fájásnál rásegített a tolásra. Ez nem azt jelenti, hogy belekönyökölt a hasamba! :) Szóval a baba nem marad bent ne aggódj!
Hát, ezt tök jól gondolod.
A kitolás előtti részben az anyámat is eladtam volna, ha segít :) A kitolás ehhez képest már megváltás volt, pedig rossz az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!