Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nagyon szakadtak belül...

Gabszem kérdése:

Akik nagyon szakadtak belül szüléskor, a második baba szülése hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Én nagyon szakadtam, órákig varrtak és vért is kaptam másnap, mert nagyon sok vért vesztettem, jövőre tervezzük a második babát, nem tudom mire számítsak...
2013. okt. 29. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem, de a barátnőm így járt. Külső belső varrata volt sok. A következő terhességével és a szülésével sem volt semmi gond, igaz inkább dokit fogadott, mintsem mégegyszer ügyeletesnél szüljön.
2013. okt. 29. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is eléggé szakadtam. 45 percig stoppoltak kívül - belül. Mondta is az orvosom, hogy kijárta a lányom az utat a tesónak is, és így is lett. Második szülésnél volt gátvédelem, és egy varratom se lett a végén. (A két baba grammra ugyanakkora volt)
2013. okt. 29. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem fogadott orvosom volt mégis szakadtam, nem feltétlenül orvostól függ, nagy volt a baba több mint 4 kg.
2013. okt. 29. 13:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan úgy szakadtam a másodiknál is, másfél órán át varrtak.
2013. okt. 29. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:

En kertem, inkabb vagjanak, ha ugy latjak. Nagyobb lett a masodik baba joval, belul csak horzsolodtam, kivul vagtak. A horzsolast is ugyanugy osszevarrtak vegul biztos, ami biztos, igy 9-10 varrat lett osszesen (fele bent, fele kint).

Az mas kerdes, hogy a kulsok szetnyiltak, nem tudom mikorra forrnak ossze :(

2014. febr. 10. 13:28
 6/7 Briella3 válasza:
Az elsőnél én is szakadtam kívül belül, mert nagy volt a picur feje, és fogadót orvossal szültem, be is szorult a szülőcsatornába(csúcs feje is lett) de, a másodikkal tejesen könnyedén belső repedések nélkül.
2014. febr. 10. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Első babm 3500g lett 19 öltès. 3 kùlső és 16 a repedésre. Második fiam gátvédelemmel kis horzsolással /2 öltés a biztonság kedvéért/ 3850 g lett. Minden simán ment.
2014. febr. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!