Akik nemrég szültek Nyíregyházán és igénybe vették, tudnátok írni nekem a rooming in rendszerről?
Szia!
Én majdnem 3 hónapja szültem. A látogatókcsak a VIP szobába mehetnek be, minden más szobából ki kell menni a kinti folyosóra. A babát egy külön szobába lehet kikérni, ott tudják a látogatók menézni, de nem nyúlhatnak hozzá. A gyerek kint lehet nálad akár éjszaka is, de vissza is küldheted etetés után. Azt hiszem max 8 ágyas szoba van, de általában4-5-en vannak. Én nem bántam meg a VIP szobára kifizetett pénz, nagyon jó volt a külön WC, zuhanyzó. Volt TV is és a babám is velem volt a második estétől, csak fürdetni vitték el.
A VIP tényleg jó. Mintha nem is kórházban lennél :)
TV. Bemegy a párod vagy két másik családtag. Veled lehet egész nap a baba de bármikor betolhatod ha úgy érzed pihenni szeretnél, vagy éjszakára is be lehet vinni ha még nem pihented ki a szülést. Én éjfélkor adtam be és hajnal fél5-5 fele kipattant a szemem és mentem érte :) De én pénteken szültem és hétfőn már engedtek is haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!