Dokit keresek a szülésre?
Első gyermekemet az Uzsokiban szültem egy doktornőnél. Isteni volt a kórház, de a dokinővel nem voltam megelégedve. Biztosan nagyok az igényeim, de ezért fizetek. :S Az Imrében nem szeretnék szülni, ott dolgozik a barátnőm és a 2013as protokoll szabályzat szerint 6 óra után be kell avatkozniuk a szülésbe.
Szeretnék kórházban szülni, semmiképpen sem otthon. Nem szeretném, ha a doki egyből benyomná az oxit, vagy tágítgatna szülés előtti hetekben, mint a félőrült. Szeretné gátmetszés nélkül szülni. Ezek a legfőbb vágyaim, az sem érdekel, ha nincs zene, homeo, illóolaj, nem ez a lényeg. Ha muszáj császározni, vagy oxizni az érthető. Ezért keresek olyan dokit, akinek nem ezek az első eszközei és csak szükséges esetekben nyúl ehhez. Ismertek ilyen orvost? Légyszi segítsetek, ki ő és hol rendel, mert lassan el kell kezdenem a terhesgondozást. Köszi, ha írtok! Árat is légyszi!
Radnai Katalin doktornőt tudom ajánlani a Szent Istvában.
Fiatalabb(35 körüli) doktornő,nagyon rendes volt végig a terhesgondozás és a szülés alatt is.Abszolút természetes szülés és gátvédelem párti,ugyanakkor határozott ha kétségek vannak egészen biztosan cselekszik.
Nekem gyors szülésem volt első baba ellenére(6 óra),a hívásom után(hajnali 3kor),20 perc múlva a kórházban volt.Vajúdás alatt sem volt korlát(sétálhattam,vízbe mehettem).Gátvédelem volt a cél,elég nagy lett a baba(4030gr),ezért nem jött teljesen össze,de csak 3 öltéses pici varratom volt,amit már másnap sem éreztem,szóval ezzel sem volt problémám.
A kórház olyan,amilyen:(Vannak bunkó csecsemősök,és sajnos a szobák színvonala sem olyan,mint például az Uzsokiban(anno én is néztem azt is),de azt a pár napot ki lehet bírni.Ami még tetszett,hogy a párom a bent töltött idő alatt is látogathatta a babát,kézbe vehette,az ablakos módszer soha nem volt szimpatikus.
Nyugatinál van a rendelője,10 e ft egy vizsgálat.
Ha van kérdésed,írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!