Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Keves penzt adtam a dokinak...

Keves penzt adtam a dokinak csaszar utan?

Figyelt kérdés

Nyiregyhazan szultem 7 honapja, fogadott orvosom volt, akihez maganrendelesre jartam terhesgondozas alatt, 12 ezerert alkalmankent. Az asszisztense azt mondta, 80-at szoktak adni neki szulesert, o maga nem mondott osszeget. 60at adtam, egyreszt annyit tudtam, masreszt eleg bunko volt velem csaszar elott/alatt. Most nem merek visszamenni hozza rakszuresre emiatt, de masban meg nem bizok meg. Az igazsag az hogy vegigszivta velem a terhesgondozast, mert gondjaim vannak azzal hogy szettegyem a labam, pszichologiailag...szoval sokat szenvedtunk :D amnioszkopianal is o jott 2 naponta a vegen, ott is szegeny jo sokat dolgozott mire sikerult, de vegig onnantol paraszt is volt, pedig mondtam neki hogy ne haragudjon, nem tudom ezt kontrollalni.

Szerintetek keves penzt adtam neki, igy hogy nehez eset is voltam? Mennyit szokas ma adni Nyiregyen? Vagy dokifuggo?

2013. okt. 15. 09:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

12.000 Ft a magárendelésre horror. Én 8-at fizetek.

3 éve 40.000-et adtam sima szülésre, elfogadta, nem mondott semmit, azóta is mosolyog. Ennyit tudtam, ennyit adtam. Nem hal éhen, ne aggódj.

2013. okt. 15. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Dehogy kevés!Én bp.-i vagyok,a 2 kisebbet 2008-ban,és 2012 szeptember végén szültem.A dokimnak 70 ezer ft-ot adtunk(mindkét esetben)és nagyon elégedett volt.A 2.-nál pont ügyeletes volt hétvégén(péntek délután szültem),naponta sokszor bejött,és jókat beszélgettünk.Ne legyél szívbajos,menj el Hozzá!
2013. okt. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!