Nyiregyhazan szultem 7 honapja, fogadott orvosom volt, akihez maganrendelesre jartam terhesgondozas alatt, 12 ezerert alkalmankent. Az asszisztense azt mondta, 80-at szoktak adni neki szulesert, o maga nem mondott osszeget. 60at adtam, egyreszt annyit tudtam, masreszt eleg bunko volt velem csaszar elott/alatt. Most nem merek visszamenni hozza rakszuresre emiatt, de masban meg nem bizok meg. Az igazsag az hogy vegigszivta velem a terhesgondozast, mert gondjaim vannak azzal hogy szettegyem a labam, pszichologiailag...szoval sokat szenvedtunk :D amnioszkopianal is o jott 2 naponta a vegen, ott is szegeny jo sokat dolgozott mire sikerult, de vegig onnantol paraszt is volt, pedig mondtam neki hogy ne haragudjon, nem tudom ezt kontrollalni.
Szerintetek keves penzt adtam neki, igy hogy nehez eset is voltam? Mennyit szokas ma adni Nyiregyen? Vagy dokifuggo?
Ha ennyit tudtál, ennyit tudtál, mellesleg hatvan nem keves,
2013. okt. 15. 09:23
2/12 anonim válasza:
Már miért lenne kevés? ? Végig fizetted az amúgy nem olcsó magánrendelést . Kapja a fizetését is és a végén honoraltad annyival amennyivel tudtad !!! Ez itt Budapesten is teljesen rendben van nem hogy Nyíregyházán...
2013. okt. 15. 09:51
3/12 anonim válasza:
Emiatt nehogy már ne merj szűrésre menni !!!!!!
2013. okt. 15. 09:52
4/12 anonim válasza:
A terhesgondozasra a 12 eleg sok, az atlagosnal is tobb (nalunk 8-10 az atlag, persze itt is tudok dokit 15-ert), szoval szerintem megfizetted a problemassagodat. A 80 helyett 60 meg nem akkora kulonbseg szerintem, minimalis jelzesertek max, h valamiert rosszabb volt a szad ize. Mindenesetre ennyit is tudtal adni, szerintem amugy elegedett lehet. Hozzateszem, 7 honap tavolsagbol mar szerintem fogalma nincs, h mennyit adtal. Max a nagyon extrem osszegeket jegyzi meg, ez pedig nem az. Szoval sztem teljesen rendben vagy, ne parazz!
2013. okt. 15. 10:47
5/12 anonim válasza:
másnak egy havi fizetése ennyi.nem is kötelező-és nem is jár neki semmi.örüljön ennek is.ő arra tett esküt,hogy gyógyitson-segitsen.ha te problémásabb vagy-attól neki meg kell ezt oldani.az enyém közölte,hogy 100a tarifa.megkapta,pedig a folyosóról sem ért oda-annyira gyors voltam.semmi dolga nem volt velem
2013. okt. 15. 10:58
6/12 anonim válasza:
Szerintem nem adtál neki keveset főleg hogy elég sokat kért terhesgondozásra, én itt Budapesten magándokinál 8 ezret fizetek pedig nem akármilyen doki. Ha úgy érzed mégis ciki a sztori és ki tudod szorítani adj neki még pénzt amikor mész persze csak ha normális.
2013. okt. 15. 11:34
7/12 A kérdező kommentje:
Kosi a valaszokat! Az a baj hogy ugye a maanrendelesen fizetett penz hiaba sok, az nem csak az ove, abbol meg a helyet is fizeti amit berel gondolom...Bar ez nem az en problemam, csak cikinek erzem a 60at, mivel azt szoktak mondani hogy a vizsgalati osszeg 10xese a halapenz altalaban...de megnyugodtam, es valoszinu akkor hozza fogok visszamenni...remelem nem lesz bunko.
2013. okt. 15. 12:31
8/12 anonim válasza:
Szerintem egyeltalán nem kevés!!Sőőt!!Nyíregyházának egyre rosszabb a híre,ezért megyek én Fehérgyarmatra szülni!
Ez nem ciki,én kevesebb összegekről is hallottam már Nyíregyházán.
2013. okt. 15. 16:06
9/12 anonim válasza:
Én Budapesten egy híres orvoshoz járok terhesgondozásra és ő is csak 10.000ft-ot kér a magánrendelésen. Szüléshez pedig nem mond összeget. ..
2013. okt. 15. 17:49
10/12 anonim válasza:
Ha nem mondott osszeget, nem gondolom, hogy keves lenne. Ha erdekelne, mondott volna osszeget. Eleg az, hidd el. Le sem adozzak a maganrendelest es a sok zsebbe adott penzt, az a ciki, nem ez. Es ne aggodj, ha tudnad, mennyi nalad is nehezebb esettel talalkozott:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!