Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor induljak a kórházba?

Mikor induljak a kórházba?

Figyelt kérdés

38.hetes terhes vagyok.

Hétfön voltam dokinal,a méhszajam 1ujjnyira nyitva volt mar akkor,azota minden nap egyre erösebben és egyre sürübben görcsölök.. de még mindig nem az a birhatatlan fájdalom. Most 2oraja mar 20percenként vannak fajasaim,amik kb 40mp-ig tartanak..de nem tul erösek. A hasam elég sokat keményedik,magneb6ot mar nem szedhetem a dokim tanacsara..Ma olyan volt,mintha szivarogna a magzatviz,de nem tudtam biztosan megitélni.. Nem szeretnék téves riasztást ,ezért is szeretném ha tapasztaltabb kismamák leirnátok,h szerintetek meddig várjak?

2013. okt. 11. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyitott méhszáj miatt nyugodtan ülhetsz a kádban, ha nem repedt meg még a burkod, de utána is zuhanyozhatod a hasad, hátad, ahogy jobban esik :)
2013. okt. 11. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Azóta történt valami kedves kérdező?:)
2013. okt. 13. 08:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem.. tegnap nagyon jol voltam,ma viszont reggel ota fáj a derekam és finoman görcsölgetek. Ma megyek este a korhazba a dokihoz ctgre,és elvileg lehet hogy meg is szülünk.. legalábbis azt mondta. Mitől függhet,h meginditja e a szülést? :P
2013. okt. 13. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól,hogy nincs valami probléma,mint pl.redukálódott magzatviz,esetleg zavaros,baba szivhangja stb.Ne akard,hogy meginditsák,mert sokkal erőteljesebbek a fájások és nem természetes:)Arról nem is beszélve,hogy legyen veletek minden rendben és ne kelljen inditani.
2013. okt. 13. 14:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és az sem mindegy hogy/mivel indit ha inditani,mert pl.egy kézzel való tágitás nagyon de nagyon nem kellemes dolog:)
2013. okt. 13. 14:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ha megindítaná,csak elég sok a fájásom,viszont ami tényleg eröteljes a ritka..de már nagyon nehezen birom :(
2013. okt. 13. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!