Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire kell nyitva lenni a...

Mennyire kell nyitva lenni a nyakdugo tavozasahoz?

Figyelt kérdés
Azt gondolnam, hogy akkor tavozik, ha a mehszaj kinyilik. En egy ujjnyira vegig nyitva vagyok (tobb mint egy hete tuti, mert akkor vizsgaltak), nyakdugoval megsem talalkoztam. Nemreg meg olyat olvastam itt, h az illeto zart, de a nyakdugoja mar tavozott. Most akkor hogy van ez?
2013. okt. 8. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy van, csak azt, h en total zart voltam mikor elment a nyakdugo. Ez volt szules elott 3 nappal. A vajudas kezdetekor is zart voltam, csak a 11.oraban kezdtem tagulni, na de ugye akkorra a nyakdugonak nyoma sem volt. :)
2013. okt. 9. 09:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, h mar nincs nyakdugom, csak nem vettem eszre?! Furi.
2013. okt. 9. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
nem kell hozzá nyitva lenni
2013. okt. 9. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem biztos, h távozott már. Ismerősöm egyáltalán nem "találkozott" vele.
2013. okt. 9. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom a kérdésedre a pontos választ, csak a saját tapasztalatomat tudom leírni.

Egyik reggel távozott a nyákdugóm (35 hetesen), pont aznap mentem vizsgálatra, és szűk egy ujjnyira nyitva voltam. Az egy héttel azelőtti vizsgálaton még totál zárt volt a méhszájam.

2013. okt. 9. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!