Mi lehetett ez? Létezik, hogy nyákdugó?
olyan, mintha a kakaóba fújnád az orrod :) :) már bocs :) :)
olyan mint egy barnás takony, és eléggé nyúlik, és jön, nemjön, jön, nemjön, minden pipilésnél rálelhetsz a papíron.
nem kevés a cucc, nekem elment kedden, szerdán volt a rendes ctg-m, ahol a doki megvizsgált, a tenyere "csokipudingos" lett, másnap meg megszületett a babó :)
szóval ha elmegy, a jelentheti a szülés bekövezését 1-14 napon belül...
ha sokat kell menned wc-zni hamarosan, meg azt hiszed, hascsikarásod van, akkor jó ha tudod, hogy megkezdődik a dolog... :):)
bizony-bizony! nekem is CSAK éjszaka voltak a jósfájások, és úgy a szülés előtti hetekben, napokban. sőt, szülés előtti este is volt elszórtan, csak "körömreszeléssel" eltereltem a figyelmem, és elmúlt, aztán mentem is aludni, csak wc-re jártam ki éjszaka - és nem pisilni, magam sem értettem már mi van, annyit nem ettem, mint amit... (na mind1) szóval hajnali 4-kor 20 percenként jöttek.
FONTOS! vedd magadhoz a mobilod, és ha fájógátasok jönnek, indítsd el a stoppert, és nézd, milyen közönként jelentkezik, mert lehet, hogy rendszeres - pl. 20 perces - és akkor már kezdhetsz felkészülni testben, lélekben :)
jujj, de jó :) nagyon jó ez az időszak, tök izgalmas és boldog! :) sok boldogságot, könnyű szülést kívánok és egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!