Mi lehetett ez? Létezik, hogy nyákdugó?
Figyelt kérdés
Egy nagyon sűrű, szinte már gumiszerű nyálkás cucc távozott az imént belőlem, mi lehetezz ez? A folyásnál sokkal sűrűbb volt...2013. szept. 13. 20:39
11/20 A kérdező kommentje:
Hát az kétségtelen, izgalmasnak izgalmas...:) Már letöltöttem a mobilomra egy alkalmazást, amivel a fájások hosszát, és a közte eltelt időket lehet mérni...:D kórházi cucc bekészítve, startra készen vagyunk...Tényleg jó lenne ha a hétvégén meglenne, mert párom egész jövőhéten éjszakás, nem akarok egyedül lenni itthon ha elkezdődik...
2013. szept. 13. 21:05
12/20 anonim válasza:
Könnyű szülést neked,mert ebből az lesz! :D
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi, a próféta szóljon belőled...:)
2013. szept. 13. 22:00
15/20 anonim válasza:
hehe :) szerintem ebben a pillanatban a háta közepére sem kívánja ezt az oldalt :D remélhetőleg már a babájával van :)
16/20 A kérdező kommentje:
Aki még visszanéz ide, annak üzenem, hogy 09.15-én született meg Petra baba. Kb 11 óra telt el az első fájás és a születése között. Nem volt egy sétagalopp, de túl vagyunk rajta, és így utólag kijelenthetem, hogy életem legnagyobb élménye volt...:)
2013. szept. 19. 22:09
17/20 anonim válasza:
Gratulálok!!Mondtam én!!! :)
12-es voltam!
19/20 anonim válasza:
gratulálok a babához.
Melyik ez a fájásmérő alkalmazás??
20/20 A kérdező kommentje:
Jó, sokat segített, a párom kezelte, én pedig mindig szóltam neki, hogy mikor kezdődik és mikor van vége, a dokinak így pontos adatokkal tudtunk szolgálni...:) Azt mondta, hogy egy apás szülésnél ez a kispapa feladata...:D
2013. nov. 18. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!