Nyákdugó elmehet szex után?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk a Párommal, és utána elmentem zuhanyozni. Valami kicsit nagyobb darab nem olyan élénk véres valami távozott belőlem, ez a nyákdugó lehetett? A spermium amúgy bejuthatott oda ahova kellett? Elindíthatta a méhszáj érlelő hatását vagy így, hogy fent volt a nyákdugó, így nem?
Már nagyon szeretnénk látni a kisbabánkat. Amúgy ma voltam NST-n, UH-on, méhszáj vizsgálaton, magzatvíz vizsgálaton. A méhszáj érték 2111.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
40+1 hkm
2013. szept. 2. 19:36
1/3 anonim válasza:
Igen lehetett...Remélem meglesz minél hamarabb :)
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg a nyákdugó volt, de annak a távozása sajnos nem, jelenti a szülés beindulását, de neked már úgy sincs sok hátra. 38 hkm
3/3 anonim válasza:
A nyákdugó az olyan hogy csak gondol egyet és elmegy, nekem egy vasárnapi mise után ment el a WCn, 38 heteseb, de csak 41hetesen szültem és azt is indították.
Gyors szülést és jo babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!