A gátmetszést hol vágják? A hüvelybemenet alatt függőlegesen? Vagy hol?
Gátmetszéskor nem érzésetelnítenek, mert két fájás közt vágnak. Érzésteleníteni a varráshoz szoktak csak. Az picit kellemetlen. De mivel olyan fáradt vagy addigra észre sem veszed. Pontosabban nem érzed olyan rossznak, mint most gondolod.
Én féltem tőle és ezért nem akartam. De nem bántam meg.
Nekem ferdén vágtak egy kicsit, és kaptam érzéstelenítőt a féjrem szerint, nekem csukva volt a szemem. De nem fájt, nem is tudtam, hogy vágtak-e, szülés után kérdeztem a szülésznőt.:-)
A varráshoz adtak érzéstelenítőt, de nem fájt jobban, mint egy bármilyen érzéstelenítő szuri(mondjuk a fogászaton) a varrás nem fájt, csak érzetem, hogy matatnak ott. A külső réteg már fájt, akkor kaptam még injekciót, és akkor már az sem fájt. A varratszedés meg tényleg 10 mp és nem fáj. Ne félj, a legnagyobb gondod a gétmetszés lesz. Nekem első nap volt kellemetlen, ahogy éreztem a száraz varratokat, de másnap már törökülésben ültem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!