Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 4 ujjnyi tágulást, hogy...

A 4 ujjnyi tágulást, hogy értik? Ha háton fekszem vízszintesen kell mérni vagy függőlegesen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Azt neked nem kell mérni :D hehe..szerintem úgy hogy négy ujj befér :) de akkor már nagyon nagyon jön a babó...nekem 3 ujjnyinál már burkot repesztettek...
2010. máj. 2. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Első vagyok...ilyenkor a méhszájadat vizsgálják..fekve amúgy!!Bocs..de hogy jött ez a kérdés
2010. máj. 2. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

vízszintesen.... hogy máshogy.....

érdekes egy kérdés.

2010. máj. 2. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Neked sehogy. Azt a doki vagy a szülésznő állapítja meg. És egy-mondhatni - kerek hüvelynyílás esetében tök mindegy, hogy függőleges, vagy vízszintes állapotban méred...
2010. máj. 2. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
annyira vagy már kitágulva?nem kéne neked akkor már a kórházban lenned ahelyett,h itt pötyögsz?
2010. máj. 2. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

úgy képzeld el, hogy egy rés ami akkora hogy a doki mutató, középső, gyűrűs és kisujja befér...

én mikor beértem a kórházba 4.5 ujjnyira voltam nyitva ésm ondták, h 5 ujjnál lehet kitolni. na, az a fél ujjnyi tágulás tartott este 11-től reggel 5-ig. :DDDDDDD

2010. máj. 2. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!