Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Uzsoki kórházban kilyukasztják...

Uzsoki kórházban kilyukasztják a baba fülét? Ha igen, pontosan mikor és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2013. okt. 4. 15:05
 1/2 anonim válasza:

1.) Hívd fel a 467-3700 számot; és kérd a sebészeti ambulanciát. Ott pontos választ kapsz. (Valószínű, hogy elküldenek... valahová, mert a beavatkozások listáján nincs ilyen kód!)

2.) Vannak erre szakosodott kozmetikai vállalkozások, ahol szakszerűen, megfelelő berendezéssel és legkevesebb fájdalommal ezt elvégzik. Babáknak is. Például:

Egy kis útbaigazítás

Budapesten a II. kerület Jurányi u. 1. szám alatt, a Jurányi Inkubátorház magas földszintjén (a Széna tér szomszédságában a volt Hámán Kató Közgazdasági Szakközépiskola átalakított tantermeiben, a Mammut bevásárló központtól egy sarokra lévő patinás épület magasföldszintjén.)

az épületen kívül...

Az utcán sétálva vagy autózva egy régi iskolaépületet keressünk, aminek a bejárati kapuján az I Love FÜGE felirat olvasható.

és az épületen belül...

A lépcsőházból a magasföldszintre érve, jobbra a földön különböző színű csíkok segítenek a tájékozódásban. A fülbelövő szalon bejáratáig a lila színű csíkot kell követni.

A Pesti oldalon pl: a Westendben (Váci út 1-3.). Stb...

2013. okt. 9. 11:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, azt tudom, hogy kozmetikai vállalkozások is csinálnak ilyet, de mi már úgy szeretnénk kihozni, hogy a nagymamájától kapott fülbevalóval. És egy újszülött babát sem vinnék szívesen ilyen helyre (már az utaztatás miatt sem, meg az a sok ember). Nekem meg anno egy tűszúrással megoldották, gondoltam hátha most is van erre lehetőség.
2013. okt. 10. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!