Mikor lehet már meg a baba, mikor indulnátok a kórházba?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt óta több-kevesebb barnás folyás és erősebb menstruációs görcshöz hasonlók vannak. De ezek nem lesznek se erősebbek, se rendszeresek. Tegnapelőtt voltam ctg-n is, azt mondta a doki, hogy tökéletes, látszik már némi összehúzódás. Azt nem is nézték meg, hogy nyitva lenne-e a méhszáj vagy sem, kaptam egy újabb időpontot hétfőre, aznapra vagyunk kiírva egyébként is. Baba mozgolódik rendesen, én is jól érzem magam, csak nem tudom, hogy most akkor meddig lehetek így el, vagy mikor kéne elindulnom. Hiába a 3. babám, ilyen egyikkel sem volt eddig :/.2013. szept. 20. 15:24
1/1 anonim válasza:
Addig amíg az összehúzódások nem rendszereződnek, addig ezek nem szülési fájások, csak szimpla jóslófájások, készül fel a szervezet a szülésre. De egyébként én az orvosokat is megtévesztő 3 perces jóslófájásokat produkáltam:), szülés másfél hét múlva volt:), de azért ha már tényleg rendszeresen 10 percenként lennének az összehúzódásaid, akkor már indulhatnál a kórházba. Persze, ha nem folyna el a magzatvized, mert akkor meg pláne ugye kórház.:)
Szóval ezek még csak jóslófájások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!