Anyukak akik 36 hetesen szultek, mekkora lett a baba? Nem volt semmi gond a fejlodeseben?
Nem merult fel. Csak izgulok nagyon. Ma toltom a 36 hetet es hat mindenki azt mondogatja, hogy tuti hamarabb meglesz a baba. Bar ezt orvosilag semmi nem tasztja ala. Az izgalmamat tetezi az is, hogy kulfoldon elek es itt teljesen mas az orvosi ellatas. Pl 20. hetesen volt utpljara uh azota nem es elvileg mar nem is lesz. Azota csak szivhamgot ellenoriztek es vernyomast ilyesmit. Szal igazabol semmit nem tudok a picirol, hogy kb mekkora lehet. A mensi alapjan lettem kiirva de biztos hogy kesobb fogant. Ezt bizonyitja az is h a 12 hetes uh meg kellett ismetelni egy het mulva mert h elvoleg par nappal fiatalabb volt a kincsem. De a szules datuman nem valtoztattak. Szal igazabol attol h ma toltom a 36 hetet elvileg a baba meg ninvs annyi idos. Vagy nem tudom
Elso baba es nagyon izgulok. Szeretnem h teljesen egeszseges legyen.
Én Angliában élek, azt hittem Te is:-) Itt ugyan így működik minden. 2 UH van terhesség alatt, egyébként csak szívhang, vérnyomás, vizelet vizsgálat, néha vérvétel. Nekem az utóbbi két alkalommal hosszúujjún keresztül mérték a vérnyomásom :-) Alig várom hogy 36 hetes legyek, akkor már nyugodtabb leszek, hogy jöhet ha akar, nem lesz baj. Biztos veletek is minden rendben lesz!
32+4 hkm
Ez a mindenki mondogatja az összes alapod az aggódásra? Mert akkor szerintem fölösleges...
Lehet, hogy leszel te még nagyon meglepődve a 40. héten, hogy még mindig nincs sehol a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!