Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem lesz semmi gond a babaval?

Viktoria1978 kérdése:

Nem lesz semmi gond a babaval?

Figyelt kérdés
41 hetet töltöm szerdan, most meg zart vagyok, baba a medencecsontomon. Szerdan elöször hüvelytablettaval, aztan ha beindulnak a fajasok oxytocinnal probalkoznak, aztan ha a baba nem csuszik be a szülöcsatornaba, csaszarmetszes. Kicsit felek, dokim mondta, hogy talan baj lehet a babaval, ha fent marad. Mi a tapasztalatotok?

2013. febr. 11. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj,a doki tudja,hogy mit csinál.Nekem is indították oxitocinnal,öt óra vajúdás után fél óra kitolás(ami tényleg az:)és már ott is volt a gyönyörű pici lányom.Amúgy szerda még messze van,addig még magától is megszülethet:)
2013. febr. 11. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond. Bízz az orvosodban, nyilván ha veszélyhelyzet lenne, már megcsászározott volna, de vár, hátha beindul. Szépen megszülsz majd, így vagy úgy.

Kitartás, már nincs sok hátra!

(Én a harmadik babámat szültem 41+6-ra, pedig sosem volt baj a tágulásommal, és mégsem akart még jönni. Ő tudta...)

2013. febr. 11. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Farfekvéses a baba? Vagy milyen a fekvése? Mert nekem végig farfekvéses volt, és császároztak, full zárt voltam, semmi tágítót nem adtak, aznap volt a császár, amikor ki voltam írva. Egyébként a 38hét után már nem igazán fordulnak meg, mert már kevés a hely, meg a víz. És miért lenne baj, mit mondott a doki?
2013. febr. 11. 14:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat:) A baba feje lent van, csak a medencecsontomon. Doki mondta meg a mult heten, ha akkor meginditjak a szülest lehet a baba gerince megserül, de a lanyommal is igy voltam, csak egy kis segitseg kellett es megszületett a 41 hetre. Ma ismet voltunk az orvosnal, ö kerdezte, hogy ma akarok menni vagy meg varunk? En mondtam, hogy szerdan mar szeretnek talalkozni a kisfiammal, vagy legalabb egy kis segitseget adjunk neki, nagy a baba, keves a hely, olyanokat rug belem minden iranyban, hogy majd leszakad mindenem. Probalkozik a kicsi, de egyedül nem megy. Probaltam a lepcsözest, tegnap egesz nap takaritottam, ma aszabadnapos vagyok:) Amugy en is ugy gondolom, ha bmi gond van, akkor az orvosok tudjak mit kell csinalni. Azert kicsit felek, mert tudom mi var ram, 12 evvel ezelötti dolgokat nem felejtettem el, de ha jobban belegondolok az öröm es a boldogsag, ami kicsi kezbentartasaval jar, elfeledtet mindent.
2013. febr. 11. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem még a szülőágyon is több mint 2 ujjnyinál, burokrepesztés után, még akkor sem illeszkedett be a kis feje teljesen, mondták, hogy még fent van, úgyhogy elhúzódhat a dolog. 37. héten indult meg a szülés. Végül 5 óra alatt meglett a kisfiam (abból másfél órás kitolás, ami elég durva volt), első baba és minden rendben volt vele, tudta a dolgát. Úgyhogy ettől szerintem ne félj, hogy fentebb van a feje. Ha magától megindulnak a dolgok, akkor rendben lesz! Olyan kis ügyesek :). Ha pedig nem akar kijönni, akkor kiveszik, de minden rendben lesz.
2013. febr. 11. 17:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatatst:) Gratulalok a kicsihez:) Azt en is tudom, hogy az orvosok brutalisok tudnak lenni, termeszetesen annak erdekeben, hogy ne kelljen csaszarozni. Jol mondjak minden szüles mas, de mindnek egy csoda az eredmenye. En ma kinomba jokat nevettem, mikor mondta a doki, hogy 5 cm a mehnyakam:) Ha egy kicsit rövidebb talan megnyugtatobb, de ez van.
2013. febr. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!