Én az összes 11 válaszra zöld kezet nyomtam,felfele. leszavazás vagy félighasznos válasz gombot, én nem szoktam nyomni. Köszönöm szépen a sok válaszolónak.
A történet író meg külföldi,és mentős az ő általa átélt eseteket írta le.
Szia!
Az én esetemben 40 hét+1 naposan mentem a szokásos kontrollvizsgálatra (CTG, vizelet, vérnyomás), minden rendben volt, az egész délelőttöt a kórházban töltöttem várakozással. 12 óra után hívtam az anyukámat - aki már nagyon aggódott hogy vajon mikor érkezik az unoka - hogy ne aggódjon, minden rendben van, hamarosan jön a doki, megvizsgál és szerintem megyünk haza és majd jövünk egyszercsak szülni ha jönnek a fájások. 13.30-kor megvizsgált a doki, és azt mondta hogy én ma már nem megyek sehova, csak a szülőszobába, mert elkeztem tágulni. Fájásaim nem voltak, előkészítettek, és 14.00-kor jött az első fájás. Volt 1 20 perces, egy 10 perc és egy 5 perc után jövő fájás, minden olyan gyorsan történt, hogy fel sem tudtam fogni hogy már a tolófájások jönnek. A lányom 15.15-kor meg is született. Akkor hívtuk a családot, hogy megérkezett az unoka, de anyukám elsőre fel sem tudta fogni hogy igaz, mert pár órával előtte még azt mondtam, hogy mindjárt megyünk haza... :)
Első baba volt, ennek már majdnem 15 éve. Mostanában minden nap eszembe jut, mert 39 hetes terhes vagyok és kezdek izgulni, hogy vajon most hogy fog történni. :)
Kedves Kérdező! Az előző vagyok. Köszönöm!
Gondolom te is terhes vagy és nem rémisztenek el az extrém szülések és bíztatnak a gyors szülések. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!