Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Extrém vagy gyors szüléses...

Extrém vagy gyors szüléses történeteket irtok?

Figyelt kérdés

2013. okt. 3. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Irt egy csomo tortenetet, miert lett igy lepontozva?! Valoszinuleg igy sem 2 percebe telt, h "kedveskedjen" a kerdezonek, ennel tobb energiat gondolom nem akart belefektetni...
2013. okt. 10. 16:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én szülésem szerintem gyors volt. Első baba, elfolyt fél hétkor a magzatvíz, de nem voltak fájásaim, de bementünk a kórházba. A férjemet hazaküldték, mert mondták, hogy lehet, hogy órákig nem fog történni semmi. Kaptam ágyat egy kórteremben, nem is szülőszobán, és mondták, hogy szóljak, ha elkezdek vajúdni. Kilenckor elkezdődött valami, de én azt gondoltam, hogy ez biztos nem az, mert nem fáj igazán (habár négy percenként voltak fájásaim), így vártam. Éjfélkor rám nézett a szülésznő, akkor már három ujjnyira nyitva voltam, előkészített, hívtuk a férjem, a dokim, mire odaértek (negyed óra alatt), már négy ujjnyira nyitva voltam, ekkor kezdtem érezni igazán a fájásokat. Még 20 percig vajúdtam, és 10 perc alatt meg volt a kitolás is. Így igazából a szülésem 30 percig fájt komolyabban, előtte egy sima menszeszre hasonlított.
2013. okt. 10. 16:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Én az összes 11 válaszra zöld kezet nyomtam,felfele. leszavazás vagy félighasznos válasz gombot, én nem szoktam nyomni. Köszönöm szépen a sok válaszolónak.

A történet író meg külföldi,és mentős az ő általa átélt eseteket írta le.

2013. okt. 10. 16:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én esetemben 40 hét+1 naposan mentem a szokásos kontrollvizsgálatra (CTG, vizelet, vérnyomás), minden rendben volt, az egész délelőttöt a kórházban töltöttem várakozással. 12 óra után hívtam az anyukámat - aki már nagyon aggódott hogy vajon mikor érkezik az unoka - hogy ne aggódjon, minden rendben van, hamarosan jön a doki, megvizsgál és szerintem megyünk haza és majd jövünk egyszercsak szülni ha jönnek a fájások. 13.30-kor megvizsgált a doki, és azt mondta hogy én ma már nem megyek sehova, csak a szülőszobába, mert elkeztem tágulni. Fájásaim nem voltak, előkészítettek, és 14.00-kor jött az első fájás. Volt 1 20 perces, egy 10 perc és egy 5 perc után jövő fájás, minden olyan gyorsan történt, hogy fel sem tudtam fogni hogy már a tolófájások jönnek. A lányom 15.15-kor meg is született. Akkor hívtuk a családot, hogy megérkezett az unoka, de anyukám elsőre fel sem tudta fogni hogy igaz, mert pár órával előtte még azt mondtam, hogy mindjárt megyünk haza... :)

Első baba volt, ennek már majdnem 15 éve. Mostanában minden nap eszembe jut, mert 39 hetes terhes vagyok és kezdek izgulni, hogy vajon most hogy fog történni. :)

2013. okt. 14. 16:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Előző válaszolo:Könnyü gyors szülést,és haonlot mint az elsőnél. Gratulálok, hogy ennyi sok idő után is még babázol terhes vagy.
2013. okt. 14. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Az előző vagyok. Köszönöm!

Gondolom te is terhes vagy és nem rémisztenek el az extrém szülések és bíztatnak a gyors szülések. :)

2013. okt. 14. 22:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló szivesen alap, köszönöm szépen. Igazából nem rémisztenek el a történetek, mert 1 baba születése maga a csoda. Nem vagyok terhes, de nagyon szeretnék a párommal.
2013. okt. 15. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!