Választanál/választottál VIP szobát a nagy létszámú gyermekágyas kórtermek helyett? Akár igen, akár nem: miért?
Nekem a szülésznőm célozgatott rá, hogy nem hülyeség, nem csak egy ember jöhet be látogatni, sőt a kisfiamat is beengedik, ami ugye egyéb esetben kizárt. Pláne sok a kisebbségi, és sok a lopás a nagy kórtermekben.
Az első fiamnál eszembe sem jutott ez a lehetőség, és most is csak úgy jött szóba, hogy megkérdeztem, hogy ugyanazok az idióta csecsemősnővérek vannak-e, mint 3 évvel ezelőtt. Naná.
Aláírom, biztos jó lehet külön szobában, külön fürdővel, kettesben a babával, na de az ára... 10.000 Ft/éjszaka. Azért ez durván sok.
Mit gondoltok erről? Felétek mennyibe kerül?
8 Hósan fájásokkal küzdöttem,szerencsére bent maradt a pöttöm,de már akkor eldöntöttem hogy márpedig én kérni fogom a kétágyast,mert ami ott folyt,a közösben...hát..borzadáj
ÍGy mikor már a kórház felé tartottunk szóltam a szülésznőmnek hogy foglalja a szobát le,de nemvolt csak egy ágyas.Mondom az is jó..
ÉS szerencsémre ,mivel 2ágyasba kértem,de nemvolt így annak az árát fizettem ( 5000 ft/ nap )...de a 10est is adtam volna
Az hogy nyugodtan pihenhettem ha a babuci is aludt nagyon sokat jelentett
Külön fürdő,wc,mikró ,plazma tv..klíma,és a páromnak ágy..
nomeg az hogy bejöhettek hozzám a rokonok.nemkellett kimenni az ebédlőbe,vagy ha ott nemvolt hely akkor a liftekhez,ott voltak székek
Tegyél félre..megéri
Egyébként Kistarcsán szültem
Első gyerköccel 2 ágyasban voltam. Az még tűrhető. Második babával viszont mennék fizetösbe. Megéri a külön tiszta fürdő, és a nyugalom. Pedig mi alig zavartuk egymást.
első babával nem mennék, nem árt ha legalább a szobatársaktól tud tanácsot kérni a friss anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!