Mi a véleményetek a Pécsi Szülészeti Klinika szülés utáni gyermekágyas ellátásáról?
Szerintem is szörnyű volt!!! Én is császáros voltam és nagyon fájt a sebem, semmi segítséget nem kaptam a csecsemős nővérektől... :( Ha leadtam a Kicsikémet, mert pihenni akartam úgy néztek rám mint egy utolsó szarra, hogy miért ők vigyázzanak Rá. Ha odamentem segítséget kérni az egyikhez, közölte hogy nem hozzá tartozik a Babusom várjam meg a saját csecsemősömet. :((( Alig vártam, hogy hazamenjek, itthon már minden ok volt!!!
Viszont császár előtt 5 hétig feküdtem a patológia osztályon, azokat a nővérkéket imádtam!!!!! Nagyon kedves volt mind!!! <3
Neked kellett rohangálnod az alapitványiból az Oxytocin injekciódért ?
A terhespathológiai ,vagy a gyermekágyas osztályon lévő VIP-es kórteremben voltál ?
Órákat késtek a szuriddal,miért nem kaptad meg ?
Hogy lehet ,hogy ott mindenki egységesen alkalmatlan a hivatása gyakorlására ,nem is találkoztál segítőkész ,kedves dolgozóval ?
Felmerül bennem ,hogy magával a rendszerrel is lehet probléma ,talán nem kellene annyira erőltetni ezt a "bababarát" címet ha így anyukák éjszakákat gyalogolnak friss császáros sebbel a folyosón az éhes,üvöltő babákkal ...és az se legyen elvárás ,hogy a fájdalmakkal küzdő,tehetetlen ,végsőkig kimerült anyuka minden áron magánál tartsa a babáját,hiszen ez a pár nap éppen arra való,hogy egy kicsit regenerálódjon és otthon már segítség nélkül is tudjon boldogulni .
A kérdőivekkel kapcsolatosan úgy tudom ,hogy mennek raporortra a dolgozók amennyiben panasz érkezne rájuk név szerint és egy alapos beszélgetésen veszek részt a vezetőséggel .
Én azt gondolom,hogy mindenképpen hangsúlyosan és bátran le kell írni azokra a bizonyos kérdőívekre a problémákat ,mert csakis így van esély arra ,hogy a dolgok jó irányba változhassanak ,ha már sajnos ennyire elégedetlen a legtöbb anyuka .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!