Vicces szüléses történetek?
tényleg jók voltak a történetek :)
mikor bekerültem a vajúdóba, ott volt két anyuka, nagyon szenvedtek, mérték a 2 perces fájásokat, izgatottak voltak és kimerültek. én 3-8 perces fájásokkal mentem be, tök össze vissza jöttek, mondták is, hogy ebből nagyon sokára lesz baba, de beküldtek a szülőszobára, hogy a férjem is izgulhasson velem. 1,5 óra múlva jövünk ki babával, szegény 2 lány még mindig a vajúdóba szenvedtek, rám néztek és csak ennyit mondtak:
"b.meg ez már végzett?"
tök kellemetlenül éreztem magam, hogy "eléjük pofátlankodtam" :)
mi a férjemmel 9 hónapig beszéltük, szinte nap mint nap, hogy csak akkor jöhet be velem a szülőszobára ha csak a fejemnél áll. nagyon nem szerettem volna, ha belebámul a lábam közé miközben kinyomom a babánkat :)
kitolásnál ki is lett adva neki a feladat, fogja a lábamat, meg is nyugodtam, hogy akkor innen el nem megy, és csak magunkra koncentráltam :)
mire az orvos megszólal:
apuka jöjjön, nézze csak meg, van haja! látja???
férjem meg 3 centire a micsodámtól bámulja a gyerek haját miközben a lábamat alig bírtam tartani, majd fejberúgtam az orvost :D
mondjuk nem volt vicces, de utólag már nevetek rajta mikor meséli :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!